Resident Evil 4

Alternativa namn: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - dataspel tredje person shooter. Resident Evil 4 spelet utvecklar sig händelserna i denna skräckfilm. Det måste alltid vara på sin vakt. Detta är en del av mycket som sina föregångare. Framför dig hela serien av spel. Och detta är bara en serie av enorm serien Resident Evil.

Och då kan rusa spelet Resident Evil 4 nedladdning på webbplatsen.

I Resident Evil 4 spelet är ganska enkel, men naturligtvis roligt. Utvecklingen startade 2004. Huvudpersonen i spelet kommer att släppa och skydd av den amerikanska presidentens dotter.

Så i spelet Resident Evil 4, finns det två huvudpersoner:

• Leon Scott Kennedy,

• Ashley Graham.

Leon Scott Kennedy - vyzvalitel presidentens dotter Ashley. Statligt anställd och huvudpersonen i spelet. Det här är din karaktär, och endast honom. Den viktigaste uppgiften för hans oberigat flicka.

Ashley Graham - en dotter som kidnappades av en religiös kult. Men du kan använda vissa knappar för att styra sina handlingar, eller snarare beställning.

dvs denna runda misslyckas. Det är det viktigaste - Din uppgift är att skydda presidentens dotter.

Vid användning tecken Resident Evil 4 vapen presenteras i tillräcklig mängd och sort. Men det finns en uppdatering - lasersikte, som i hög grad förenkla processen för dig spel.

Huvud fiender på din väg här blodtörstiga invånare i byarna - Ganado. När att enkla levande människor och bönder. Men efter virusinfektion Las - Plagas, blir de själlösa monster.

Spelet presenterar även tillägg, bonus lägen: «skilda vägar», Inlämningsuppgift Ada, «The Mercenaries».

Men ännu inte i nivå med de bästa, men bättre än de tidigare delarna. Ett ljud i de intensiva ögonblicken i spelet är ganska skrämmande, att huttra genom kroppen. Du kan inte godtyckligt rädd.

Ladda ner Resident Evil 4 på plats och kan påskynda befrielsen av flickorna. När Ashley väntar på din hjälp. Glöm inte att berätta om detta spännande spel dina lagkamrater. Vad skulle de ha känt alla svårighetsgrad och risken för att utveckla evenemang.

Ha en trevlig gameplay!

 

Spelar också