Resident Evil 2

Alternativa namn: Resident Evil 2

De flesta spel gjorde ett filmtema, njuta av den galna populär bland gamers. Vad kan vi säga om den legendariska Resident Evil. Alla filmer i denna serie och älskade väntat. Spel Resident Evil 2 - en separat bekräftelse på detta. Hittills, enligt statistiken, är det här spelet den mest framgångsrika kommersiellt projekt. Det är den andra delen av den spelare böjelse. Enligt den senaste världsomfattande spridda över 5 miljoner exemplar. Och dessa data bleknar i jämförelse med hur härligt accepterad och aktivt publicera recensioner spelare, bara bekant med projektet.

Även många av de allvarligaste spel kritiker erkände att spelet Resident Evil 2 kan anses vara den mest framgångsrika delen. Projektet inte bara klarat alla de bästa delarna som genomförts i den första delen, men också lagt till en hel del nytt. Först kommer dina ögon rusa kvalitativt förändrad schema. Dessutom har utvecklarna valt att lägga till i Resident Evil 2 ny typ av vapen. En annan överraskning för fans av projektet - att förbättra gameplay. Tidigare spelare kan endast ske i två grundläggande scenarier, men nu deras antal har ökat till fyra.

I Resident Evil 2 nu kommer att kunna spela i den berömda staden kallas Raccoon. I denna del av spelarna kommer att kunna besöka en infekterad stad och besöka polisstationen för att titta in i kloak människor och många andra platser.

För att starta spelet måste du ladda ner Resident Evil 2 eller köpa skivan. Denna del av spelet presenterades på två skivor, så att projektet ser ut att bli ganska omfattande och intressant.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt ljudet. Fortfarande spelet åtföljs av atmosfäriska, sprida rädsla melodier som är bäst anpassade till den övergripande situationen. Trots att projektet har gått ut på länge, kan ljudspår till det i dag finnas i spelarna i många spelare. Vissa låtar har även spelat det japanska symfoniorkester.

När du kan ladda ner Resident Evil 2, du själv försöka utforska nya territorier. Spelet är tillgängligt för alla typer av spelkonsoler och på alla operativsystem. Och du kommer att vara nöjd med det faktum att varje karaktär i spelet har sin egen story. Denna nyans har även rapporterats i pressen för sig.

För att se själv i alla guldkorn här projektet, måste du se till Resident Evil 2 video trailer. Denna video kommer att hjälpa till att få den mest kompletta och korrekt intryck av spelet och berätta för alla större innovationer och fördelar. Skynda att se!

 

Spelar också