Requiem Online

Alternativa namn: Requiem

& nbsp;

Online spel Requiem & ndash; fantastiska MMORPG med en klient som utspelar sig efter apokalypsen. Du befinner dig i en värld där mutanter köras kontinuerligt hit och cyborgs. Att förstöra dem, är det nödvändigt att anordna ett blodbad. Dessutom, spelarna själva inte alltid kan samexistera fredligt. Ofta finns skärmytslingar mellan nick, vinnaren av som kommer ut starkast. I det gamla Etergii skoningslöst krig rasar, atmosfären värms upp förrådd. För att överleva har blivit allt svårare. Dessutom, stark och ihållande Temperiony ivriga att gripa makten. Forskarna försöker stoppa dem och arbetar på ett hemligt projekt. Vissa områden inom vetenskap och teknik började utvecklas snabbt snabbt. Målet för varje spelare & ndash; förstöra så många som möjligt av otäcka varelser, för att förhindra den ultimata katastrof som kan leda till förstörelse av hela världen. Var leden av de modiga och göra allt till förmån för en ljusare framtid!

Sedan Requiem Online kräver en klientinstallation, måste du se till att konfigurationen av den dator som du inte kommer att misslyckas. Kontrollera dessa parametrar:

  1. OS Microsoft Windows: XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1,
  2. Pentium IV-processor 2. 0 GHz;
  3. Grafikacceleratorn inte är lägre än Geforce FX 5600 128 MB med stöd för Pixel Shader 2. 0;
  4. DirectX 9. 0c;
  5. ledigt utrymme på hårddisken 4 GB,
  6. 1.5 GB RAM. & Nbsp;

Registrera spelet Requiem Online kommer att göra dig en legitim användare, och du kan alltid komma tillbaka hit för att tillbringa några blodiga strider. Skapa ett konto enkelt. Requiem Online-registrering är inte skyldig att ge någon annan än en e-postadress mer information. Du måste också enas om att reglerna för projektbolaget Ingamba. Sedan, på den angivna e-postadressen kommer att skickas ett brev med en kod för att aktivera. Använd den för att upptäcka den unika virtuella universum med intressanta äventyr.

Requiem på nätet & ndash; Det är en livsmiljö av fyra lopp, bland vilka du kommer att välja den mest lämpliga. Bartuki (tillgängliga klasser & ndash; barbarer och shamaner) stark och mycket enigt, oöverträffade i närstrid, men pumpar upp kunskap om magi. Hämndlystnad och hämnd kan vid en lämplig tidpunkt, men så länge minns bra gjort med engagemang och är villiga att hjälpa vänner. Ksenoa (tillgängliga klasser och ndash; pilar och trollkarlar) & ndash; ras bräckliga varelser är inte särskilt stark fysiskt. Men de skickligt använda magiska trollformler och gör ett utmärkt jobb med striderna på avstånd. Det är de med hög intelligens och sinne, dessutom ofta hjälper de fingerfärdighet och vaksamhet. Tour (tillgängliga klasser och ndash; krigare och templars) skryta med en balans mellan fysisk styrka och mentala förmågor. De är både härdig och stark och intelligent, och väl läraktiga. De har en unik möjlighet & ndash; förmåga att tillgodogöra sig andra raser. Skurkar (tillgängliga klasser och ndash; rövare och häxor) är kända för perfekta mördare. Detta är den mest arrogant och blodtörstig ras våldsamma. De är kallblodiga hänsynslöshet och tvingade att frysa blodet i venerna. Möten med dem är inte bara farligt utan dödlig.

Välj din egen väg i utvecklingen och börja förbättras med hjälp av genteknik, förmågan som ger Requiem Online spelet karaktär från början. Ju längre du pumpade & ndash; den starka och oövervinnliga blivit!

För att spela spelet Requiem Online & ndash; betyda att passera en massa tester. Oväntade händelser inträffar ofta på natten. Dag av de mörka krafterna sömn, och du har möjlighet att hämta andan och bara titta runt. Om din modiga hjärta längtar en bra vinst, gå till fängelsehålan. För en framgångsrik övergång kommer du att belönas med diverse utrustning, och tsennymialfa- gammakseony, starkt vapen. Varje monster dödas & ndash; det är möjligt att erhålla ett användbart objekt. Försök och dina ansträngningar kommer inte att gå obemärkt förbi!

system för PvP är inte bara kaotiska skärmytslingar. Här är alla väl genomtänkt och detaljerad. Var och en har rätt att delta i den stora striderna guild (förutsatt att du är inloggad på en av dem) orsak hatade rival till en duell eller utnyttja Pla yer Kill att döda överraskning. Och en annan överraskning, hade förberett Requiem spel & ndash; korsserver strid. Denna kamp, ​​där båda parter involverade cirka 500 spelare. Tro mig, det är verkligen fantastiskt!

Det är värt att nämna att skaparna har tagit hand om alla detaljer för att spela Requiem Online var bekväm. Till exempel kan du använda släden transport eller ta med ett husdjur, som kommer att bli en riktig hjälpare. Det är omöjligt att beskriva alla fördelar med detta utmärkta spel. Det är bättre att börja Requiem Onlinespel och rösta på dig själv dess fördelar! Du väntar på ett gott intryck och havet av adrenalin! Lycka till!

 

Spelar också