Remanum

Alternativa namn: Remanum

är ett multiplayer-spel Remanum fri handel spel där du försöker dig själv som en köpman som försöker att samla rikedom och rykte i 20 städer i det romerska riket runt Medelhavet. Spela spelet Remanum kan oändligt, eftersom spelomgång varar 6 månader, och om du är ägare av & nbsp; den största rykte i riket, kommer du att få titeln kejsare. Men titeln kommer att få kämpa! För att göra detta på ett klokt sätt hantera sina gårdar, fabriker och verkstäder, sålda varor, göra en vinst, och, naturligtvis, använder den rikedom till gagn för medborgarna och staden & nbsp; i Remanum nätet.

Innan du spelar Remanum, se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB.

Remanum registreringen inte tar mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

en. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; registrera här & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange kontonamn,

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post,

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det,

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; Registrera dig & raquo;.

Remanum spela ganska intressant, eftersom du har en hel del mål! Först blir en respekterad medborgare i din stad. För att göra detta, utöka sina territorier för att producera varor och sälja dem kommersiellt lönsamma i Remanum nätet. Game Remanum kan du handla med tusentals spelare från alla städer i riket. Glöm inte att pruta, eftersom du, så får ett gott rykte.

Spelet är inspirerat av den unika Remanum ekonomiska systemet: varje köp eller försäljning av någon brist på lager visas på det globala handelssystemet, vilket leder till förändringar i efterfrågan på marknaden.

Ett av målen i & nbsp; Remanum nätet är tillväxten av din bostad. Du kan bygga en mängd olika växter som producerar basmaterial eller bearbeta dem till mer värdefulla produkter. Game Remanum kan du sälja sina produkter via marknaden för närboende.

I Remanum spel omfattar byggandet av ett mycket kraftfullt produktionssystem: varje byggnad är automatiskt producerar varor, råvaror och om tillräckligt med utrymme i lagret. Din uppgift i Remanum nätet kommer att skapa en sådan effektiv produktionskedjan, så att varje gren har arbetat ganska effektivt. De mest värdefulla föremål görs av flera samverkande arbets industrier.

Du kan spela Remanum och utöka sin produktion. Med rätt utveckling, kommer din produktion ger fler varor. Till din rikedom och rykte kunde växa Remanum nätet, måste du regelbundet investera i sådana icke-produktionsbyggnader, marknaden, lager och hamnen.

Spelet Remanum inte har övervägt tidigare. För att hjälpa dig klättra upp till det högsta steget i rang rykte, kommer det att bli nödvändigt att donera pengar och varor, samt att ägna sig åt välfärd staden. Regelbundet delta i omröstningen eller föreslå en kandidat som skall väljas senator i Remanum nätet. Politikerna har ett bra rykte och besluta hur man kan utveckla staden. Senator med det högsta anseende skulle bli kejsare Remanum spel sent i rundan.

Ta hand om din förmåga att arbeta och solidaritet för medborgarna i Remanum spel! Det finns många olika offentliga byggnader i Remanum, som gäller för alla medborgare och aktörer i staden.

Varje spelomgång i spelet Remanum tar 6 månader. Spelaren med det bästa ryktet i slutet av rundan vinner och blir kejsaren Remanum. Staden med det bästa ryktet och spelaren med mest egendom (med befolkningen) kommer att delas ut separat. Börja bygga ditt produktionssystem Remanum online just nu!

& nbsp;

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar