Recore

Alternativa namn: Recore

Igra Recore tar ansvar för överlevnaden av sig själva.

Postapokaliptichesky världen inte bara slå författare, och var och en erbjuder sin egen idé. Inte alltid förvånad fantasi utvecklare erfarna spelare, men det verkar som att spelet kommer Recore det som är nödvändigt att vänta tills lanseringen hösten 2016

Razrabotchik Armatur Studio och utgivare Studios Microsoft Game hålla intriger, inte berätta detaljer om historien och andra fakta av intresse för spelarna, men tack vare festivalen E3 och presenterade en video om projektet lyckats lära sig något då.

Eto produkt är i genrerna action och science fiction-quest, och händelser inträffar i framtiden, när, efter en global katastrof på jorden nästan inga människor. Låt oss hoppas att releasedatum skjuts, och de berörda spelarna kommer att kunna projicera Recore nedladdningstiden, även om de ursprungligen släppt en exklusiv version för Xbox One, men tidpunkten för PC är ännu inte känd.

Borotsya att leva.

Predstavte situation som du är ensam, och miljön är inte bidrar till överlevnad. Det var en fruktansvärd robotar förslavade världen. De kunde nästan helt förstöra människor, men inte alla blir ond. Bland de bilar, det finns de som fortsätter att hjälpa människor, och vill rädda planeten, som har blivit en stor öken. Stort hav avdunstat, växter har dött, och djuren dog ut. Även människor kvar ganska en handfull, och de är spridda över hela världen. Det kan vara en lång tid att vandra genom brända jordens, och inte uppfyller en själ.

Iz de konstanta stormar landskapet förändras, och det blir svårare att navigera. Att övervinna stenig territorium och skiftande sand, kommer hjältarna träffa andra robotar. Om en är att kämpa, att andra gå med i bolaget, och kommer att fortsätta tills de når målet.

Predstavlenny utvecklare video berättar en liten historia. Även utan berättelsen, och en separat ögonblick i livet av hjältinnan, som reser tillsammans med hund roboten. De letar efter andra människor och vår planet på ett sådant sätt att antända livsgnistan, att återuppliva fält, floder, skogar och olika djur.

Vsego i handlingen är två spelbara karaktärer:

  • Dzhevel ledande geroinya
  • Mak följeslagare flicka, hund robot

Mak åtföljer flickan är inte bara en siffra. Det är en bärare av positiv energi som finns i omfattning, kunna ge liv även bilar. Här finner de en grotta, utan att veta att hennes fiender lurar. Vi måste agera försiktigt, försiktigt, vistas alert.

Neozhidanno robotar börjar visas med röda klot Inuti denna mördarrobotar. Jewel beväpnade krok som skickligt kast och drar dem till energi bollar av fienden. Mac är inte värt sida, och är i stånd att skydda sig själv och flickan, kastar bedövar våg. Men när fienden robotar blir för mycket, är det sista gången, och producerar koncentrat alltför stark laddning. Det dödar fienden, men också robot hund dör och lämnar efter endast den blå sfären. Genom att samla bollar, kan du animera olika mekanismer, så det är en av uppgifterna för spelet.

Podobrav hennes Jewel tillämpar boll på roboten, som samlar damm i hörnet av grottan, och han återupplivas. Men även Bolshaya fara lurar precis utanför, och hjältarna klara av det, du vet, när du kan hämta Recore efter den officiella utgåvan.

Zaklyuchitelnoe ord.

ReCore på PC har blivit mest efterlängtade, och lovar en hel del intressanta äventyr som kommer:

  • Dratsya med vragami
  • Issledovat utomhus mir
  • Pytatsya överleva i svåra usloviyah
  • Ispolzovat tillgängliga oruzhie
  • Vypolnyat kvesty
  • Vzaimodeystvovat med tecken vyzhivat
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar