Real Race

Alternativa namn: Real Race

& nbsp;

Real Race spel & ndash; simulering av höghastighets racing på natten vägen en stor stad. Detta är ett multiplayer webbläsarspel från företaget Viprojects. Teknik enhet, realistiska 3D-grafik, uppmärksamhet på detaljer på detaljer gameplay & ndash; Tack vare allt detta och andra funktioner i Real Race online-spelet kan vinna en bred publik av användare av den nya generationen. De dagar då på fritiden hade inget att göra, är sedan länge borta. Nu finns det ett utmärkt tillfälle att överföras till den virtuella rymden, för att uppleva alla de känslor som inte finns i verkligheten. Detta spel emulerar perfekt alla attribut för livets tuffa ryttare, & nbsp; göra dem tillgängliga för alla som är intresserade. Se fram emot en vacker lyxbil, inbjudande natt väg, en massa fans och motståndare är inte sämre i skicklighet. Allt detta luktar stora pengar och det verkar, var inblandad i brottet. Ge ditt hjärta frihet! Känn rusa i rasande fart, inte märker något runt! Om allt detta drar dig i vardagen, sedan spela i Real Race du kommer att älska!

Det är nödvändigt att ladda ner spelet Real Race, men detta är möjligt endast med tillstånd av administrationen. Efter matchen just nu är under PTA. Få en eftertraktad inbjudan till spelvärlden kommer att hjälpa Real Race registrering. Fyll i formuläret, skriv in din e-postadress, lösenord, användarnamn och födelsedatum. Då måste du acceptera Medlemskapsavtalet. Efter registreringen i matchen Real Race är över, förväntar ett brev. Njut av det aktiva livet av ryttaren, kan även med en dator genomsnittlig konfiguration du. För systemkraven för spelet är absolut inte överskattas.

I metropolen du visas i bilden av karaktär, som själva skapade i början. Du anger önskad golvet, anpassar utseende, välja stil av kläder, och även önskvärda egenskaper. Ägnar tillräcklig uppmärksamhet åt denna punkt, eftersom det i detta formulär och du kommer att stå inför de andra invånarna i staden mode. Börja din väg till berömmelse från konkurrenterna med samma bil älskare och hastighet. Kom ihåg att ambitionerna är inte bara du! Rivaler kommer att göra allt för att vinna. Men du måste tro att göra en insats, kommer du att kunna överträffa någon!

I början av spelet du inte har tillgång till ett brett utbud av maskiner. Ingenting är en självklarhet. Bra skottkärra måste förtjänas. För att spara lite pengar och göra en betydande köp, måste du utföra en mängd olika uppgifter, som för övrigt är inte mindre spännande än själva loppet. Hans bil och personliga färdigheter som du framsteg genom spelet du behöver för att pumpa. Det kommer att bli lättare att göra om du blir en del av en stark klan. Dessutom finns det mellan klan turneringar, spelarna är inte tillgängliga enbart. En seger i den här turneringen ger bra bonusar. Så grundligt väga alla & laquo; för & raquo; och & laquo; & raquo; mot att avgöra vilken stil är bäst att välja att spela Real Race.

Det finns även möjlighet att göra affärer. Med tiden kan du bli ägare till ett transportföretag. Och det lovar enorma vinster!

När det gäller de delar som bilar, kommer avstämnings fans att bli glatt överraskad. Det finns ett lager av många delar tillgängliga för användning. Till exempel, turbin, fjädring, reglage, lysdioder, och så spoiler. n. Missa inte chansen att skapa en skottkärra av sina drömmar!

Som redan nämnts, spela spelet Real Race kommer du att vara i staden. Här finns det många byggnader med olika funktioner. Så vi listar alla viktiga faciliteter. Motor Show & nbsp; avsett för inköp av maskiner och reservdelar. Administration & nbsp; används för registrering av gänget. & nbsp; I polisen hantera alla typer av klagomål. Style Lab till hands om du plötsligt vill ändra utseendet. Top racing outfit är ett bra ställe att shoppa. Banken grundades för att lagra kapital. & nbsp; I Auto-baren går för starka drycker som vill diskutera de senaste nyheterna. Stad dumpa & nbsp; inrättades för insamling och omhändertagande av föremål. En Racing Zone & ndash; Detta är exakt den plats där de hetaste händelserna. Många platser, men stadskarta är mycket tydlig. Så jag inte behöver vandra.

Gå med nu och se till att det är just den typ av spel som gör ditt hjärta kommer att darra av spänning! Visa alla vad de är kapabla! Låt förmögenhet leenden till dig!

 

Spelar också