Rayman. Rabiat Kaniner 2

Alternativa namn: Rayman. Rabiat Kaniner 2

Systemkrav:

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 256 MB

Video: 64 MB minne

Diskutrymme: 500 MB

Rayman. Rabid Rabbits 2 - den andra delen av en gren av det populära arkadspelet serien, där huvud bråkmakare var, förlorade rester av alla slags anledning kaniner. Mad kaniner 2 börjar igen med en underlig läcka biomaterial ja kanterna fyllda med ren galenskap. De söker inte något särskilt ändamål, vill inte ta makten, vill inte förstöra något, de bara vill vandalisera. Och spel Reservoir Kaniner 2 ger oss möjlighet att ansluta sig till skaran av galna eared. Fortsatt arkad galenskap ger en chans att utforska insidan av ett mystiskt liv av kaniner, det liv som vi har lärt oss mycket från det första spelet. Vi kommer att få se vardagen för kaniner, tjänar sitt levebröd genom att arbeta i ett kvavt kontor, får vi veta att kaniner som en stor multi-level smörgåsar. Av Rayman. Rabid Rabbits 2 vet att huvudpersonerna i spelet är mycket förtjust i att äta färgrika, mångfärgade fjärilar, och medan jakt för dem att thrash rivaler netto. Hos kaniner, speciella kunskaper om matlagning, eftersom det visar sig att steka kycklingen, tillräckligt för att äta några heta paprika och sedan andas en bit kött.

Spel

Som den första delen av spelet, uppföljaren titeln Rayman. Rabid Rabbits 2 representerar en mångfald av mini-spel, där huvudpersonerna kommer galna kaniner göra otroliga saker enbart i hans repertoar. Mer än trettio olika spelutvecklare Reiman. Rabid Rabbits 2 försökte sätta den fulla potentialen av deras mest perversa idéer. Ämne kampanj utspädd roliga och fruktansvärt roliga videohuvudpersoner utför igen rabiata kaniner. 2 titt på deras galenskaper och även de mest dyster och glädjelös man en gång så ler. Game 2 Reservoir Kaniner ger oss helt vansinniga aktiviteter som att tvätta trosa destillering, skicka sms på teatern, som bär stora pyramider smörgåsar för hastighet, racing sniglar, konstig amerikansk fotboll och göra mycket mer.

Utseende

Platser i spelvärlden är mycket varierande och det finns allt - tropikerna, täta skogar, myrar, snötäckt öken, mörka grottor, tak urbana herrgårdar, kemiska laboratorier, grovkök restauranger. Några av de platser i spelnivåer parodie briljant berömda följe. Till exempel, här hittar du dekorationer som liknar de som vi har sett i Indiana Jones-filmerna och mycket mer. Grafisk display görs i en tredimensionell tecknad stil, fylld med ljusa färger och roliga former av objekt. Den enda försummelse som tillät utvecklare är att de tog huvudpersonen i hela serien rollen statistiker. Om det i den första matchen av de rabiata kaniner, var Reiman direkt involverad, i fortsättningen av alla lagrarna och nästan alla delar av spelet utrymme tilldelats löjliga och galna kaniner dock ett enormt utbud av humor och parodier slätar och det obehagliga ögonblick.

 

Spelar också