Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativa namn: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Morgondagens Rainbow Six Siege.

Game Tom Clancy's Rainbow Six Siege är en taktisk shooter, den spelare som spelar från huvudpersonen. Det blev en del av Rainbow Six-serien, och senast efter beta-testerna från september till november blev den tillgänglig för Tom Clancy's Rainbow Six Siege att ladda ner från 1. 12. 2015.

Det finns ingen speciell förhistoria i det, men huvudmålet under uppdrag är att förstöra fler objekt. Så här är spelprocessen byggd, men hur det händer är imponerande med realism. Med tanke på de fysiska lagarna, om du undergräver en vägg på ett ställe flera gånger och återvänder till det här sparade ögonblicket i spelet, kommer det alltid att falla på olika sätt, som det gör i livet.

On kontot av Ubisoft Montreal utvecklare finns det många utmärkta spelprodukter som imponerar med en harmonisk kombination av alla parametrar. Grafik, bakgrund och musik, ett sätt att hantera och en bekväm meny ger inga klagomål. Ladda ner Tom Clancy's Rainbow Six Siege förutom, du kan inte bara för Windows, det finns versioner för att spela på PlayStation 4, samt en Xbox.

Features av det mest krossande spelet.

Kampen mot terrorister har blivit ett stort problem som berör många länder. De ledande staterna har skapat anti-terrorismsavdelningar, som handlar beslutsamt, skickligt, harmoniskt och modigt. Utan rekryter kan inte göra, men de största förhoppningarna placeras på enheterna, där fyra personer med unika förmågor och uppgifter. Om rekryter inte är utrustade särskilt bra, då i specialiserade avdelningar är soldater beväpnade med unika apparater som tjänar som skydd och attackåtgärder.

Elite teamet innehåller representanter från hela världen:

 • American SWAT
 • British SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Russian Spetsnaz

Den här krigare har ingen lika i ett öppet eller begränsat utrymme. De tränger in i en byggnad, är oövervinnerliga i nära strid, utbildade på plats för att samordna insatser och ta föremål med storm. De använder det omgivande territoriet med maximal nytta. Välja skyddsrollen, förvandla rummet till en pålitlig fästning med hjälp av improviserade föremål, och i attackergruppen övervinna hinder. Känn dig fri att bryta och förstöra. Vem behöver en ytterdörr, när du kan slå den överallt genom väggen, golvet eller taket. Ibland är det den enda chansen att komma till destinationen, vilket leder till seger närmare.

Playing Tom Clancy's Rainbow Six Siege på PC, samarbetar med spelare för att delta i online-strider. Du väntar på storskalig verksamhet PVP och PVE, och om en lyckad taktik väljs kommer fiendens lag att besegras. Bots i spelet utrymme kommer att vara ännu mer än riktiga spelare, och att motstå dem, utveckla en idealisk strategi.

Systemkrav.

Ubisoft agerar med en gynnsam rekommendation från Tom Clancy's Rainbow Six Siege att köpa och förutom att få en handbok med en detaljerad beskrivning av alla operationer, den unika färgningen av vapen, kartor och till och med fiendens huvudstyrkor. Det här hjälper dig att lära dig spelet noggrant, förbereda dig för alla överraskningar och att utföra operationen framgångsrikt.

Dabs Tom Clancy's Rainbow Six Belägringen etablerades och lanserades lätt, vi behöver ganska demokratiska systemkrav:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500K eller AMD FX-8120 Åtta-kärna (3. 3 GHz (rekommenderas), 2. 6 GHz (Minsta))
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 eller AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Sound-enhet: DirectX 9-kompatibilitet. 0c
 • Location: 10 Gb
 

Spelar också