Prototype 2

Alternativa namn: Prototype 2

Den första delen av spelet prototypen godtogs av spelare för "skål". Projektet är mycket tydligt visat hur människor kan leva, begåvad med speciella förmågor av "vanliga dödliga", brutala mutanter och monster. Allmänhetens uppmärksamhet från den första minuten av matchen nitade huvudpersonen - Alex Mercer, som med sin karisma och tvinga kunna balansera hela spelet. Förresten, med huvudpersonen och ansluts första överraskning förberedd Prototype 2 st. Om du är i hopp om att träffa en favorit Mercer, då du kommer att vara en liten besvikelse - nu istället måste spela aggressivt svart officer som förlorat sin familj eftersom vyrusa påstås utfärdat Alex.

I allmänhet är det värt att notera att spelet Prototype 2 å ena sidan mycket lik sin föregångare, men å andra sidan verkar vara helt unikt och unikt projekt. Detta bara bränslen allmänhetens intresse. Mer aggressiv stämning tvingas koncentrera sig på spelet, titta noga agerande karaktärerna och analysera dem.

Som nämnts ovan, kommer spelet Prototype 2 på datorn ändras huvudperson - kallad cynisk Negro James Heller. Han bedriver bara ett mål - att hämnas på alla som på ett eller annat sätt har samband med skapandet och spridningen av viruset i hela staten. Först av allt, James, naturligtvis, vill hämnas Alex, men efter ett möte med Mercer också negativt av viruset. Omedelbart vinna flera grader mutationer Heller, befriad från alla moraliska normer, skickas till utförandet av sitt uppdrag.

För att starta spelet, måste du ha för att ladda ner Prototype 2. Gör det snabbt och enkelt genom att besöka butiken sidan Steam, där installationsfilen är bara värd $ 30. Efter att starta ett projekt, kan du starta spelet. Om du har spelat den första delen, kommer du säkert att märka en stor skillnad - strax efter starten av gameplay huvudpersonen har de flesta av de kunskaper och färdigheter som Mercer emot först efter att utföra vissa uppgifter. Till den video som tagits av Prototype 2 trailer helt klart att James prerasno kan köras på väggar, flyga på himlen och kastar bilar som tennisbollar. Man kan bara föreställa sig vad en kraft Heller kommer att ha åtminstone i mitten av spelet!

Game Prototype 2 kommer att visa hur aptit kan ha en övermänniska. Har du själv se hur James sväljer bytet helhet och samtidigt en helt tar sin form, den här funktionen, förresten, gör att vi kan genomföra de mest galna strategin. Så, svälja några väktare ordning, du kan, beväpnad med en pistol, springa från basen obemärkt. Ätit monster utseende förändras inte, men ge sina förmågor.

Om man tittar på bilden för spelet Prototype 2 trailer video, oavsiktligt träffas av projektets omfattning.

 

Spelar också