Draken Masters

Alternativa namn: Draken

Dragons & hellip; dessa mytiska varelser har länge fångat uppmärksamheten hos personen och bilden av draken identifieras med en stark egensinnig, och praktiskt taget oövervinnelig varelse. Kanske är det därför spelet, där det finns drakar, orsakar oss att glädja och lockar. Drake Masters online spel i genren multiplayer rollspel som låter dig att känna sig som herre över drakar. I spelet kan du öka din drake jaga med honom, för att utföra olika uppgifter och, naturligtvis, kämpa tillsammans både på marken och i luften. Redan är intresserade? Förfina sedan systemkraven som kommer att spela spelet draken Masters på nätet.

& bull; Operativsystem: Windows XP / Vista / 7

& bull; Processor: 2 GHz

& bull; Grafikkort: NVIDIA GeForce 7600 GT-serien & nbsp; iliATI Radeon X1600-serien

& bull; RAM: 2Gb

& bull; Ledigt utrymme på hårddisken: 2Gb

& bull; Internet-anslutning från 128kbit

Om datorn kan du spela spel online draken Masters och sedan gå vidare. Knapp Gå i spelet Draken Masters syns tydligt på den officiella hemsidan. Så klicka på den och fyll i registreringsformuläret. Om du redan har ett konto med GameXP. Passport registrering Draken Masters du inte behöver: bara in i spelet användarnamn och lösenord. Om inte, så fyll i formuläret snabb registrering: du måste ange en e-postadress, som är i spelet logga in för att generera och bekräfta ditt lösenord, bekanta dig med användaravtalet. Om du vill att fullfölja hela registreringsprocessen måste du ange personuppgifter (namn), och välja två frågor och besvara dem. I det här spelet Draken Masters Online-registrering är över och du måste hämta och installera klientprogramvaran (ett program för att optimera spelet) till datorn.

online spel Draken Masters be dig att skapa din karaktär, du väljer för detta:

& bull; race: män, orcher, alver och natten älvor,

& bull; Klass: Mage, Priest, Paladin, Warrior, Wanderer,

& bull; fraktion: alliansen brottsbekämpning och fri federation av November,

& bull; utseende karaktärer: kön, frisyr, hårfärg och ansikte.

Online spel Draken Masters i början kommer att erbjuda dig att få din egen drake, som du kommer att vara noggrant tas om hand. Drakarna i spelet representeras av nio arter och relatera till de fem elementen:

& bull; inslag av Fire & ndash; röd drake (använder eld, rädd för is, hetlevrad),

& bull; inslag av natur & ndash; Blue Dragon (besitter den magiska av naturen, rädd för skuggor och föredrar långväga bekämpa)

& bull; inslaget av mörker & ndash; Svart (mörk magi, rädsla för helighet) och brons (mörk magi, rädsla för is föredrar närstrid) drakar,

& bull; inslag av is & ndash; silver och vita drakar (is magic, rädsla för brand, föredrar varierade strids)

& bull; inslag av helighet & ndash; gyllene draken (magi ljusbehandling och förbannelse),

& bull; Air dragon (latent energi) hänvisar till de två verser & ndash; ljus och eld,

& bull; The Bone Dragon & ndash; & Laquo; den uppståndne kejsaren & raquo; Han använder magi för att bekämpa mörkret, föredrar långväga bekämpa.

Spela Draken Masters du kommer att älska det, eftersom på din sida kommer att spela den magiska varelse som kommer att hjälpa dig att bekämpa både på marken och i luften, kommer att skydda dig, med hjälp av magi och flyttade till olika platser på ryggen och en hel del mer . & Nbsp; Det är värt att notera att i Dragon Masters på nätet måste du kontrollera draken och spelet tecken åt gången.

draken Masters spelar intressant, eftersom det i denna värld, kommer din karaktär att kunna utveckla intressanta & nbsp;

Spel egenskaper förenas i klaner eller skrån, att utöka sitt innehav, beslag slott.

Vill du känna kraften i regeringen? & Ndash; bråttom att registrera!

 

Spelar också