PlayerUnknown's Battlefields

Alternativa namn:

PlayerUnknown's Battlegrounds Game Battlefield.

PlayerUnknowns Battlegrounds, som blev tillgängliga i mars 2017, överträffade alla försäljningsrekord. På bara tre månader köpte 7 miljoner människor det, vilket gav en stor vinst till företaget. Utvecklat sitt koreanska företag Bluehole för sådana plattformar:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projektet föddes tack vare Brendan Green, som kom fram med spelriktningen "Battle Royale". Allt började när han arbetade i andra företag på olika projekt. Efter att ha sett framgången med den teknik som han tillämpade bestämde Brendan att tiden hade kommit för en ensamföreställning. Hans spel är en multiplayer shooter, en realistisk överlevnads simulator, där alla kämpar med alla tillgängliga medel.

Överlev till varje pris.

Play PlayerUnknowns Battlegrounds i spelet kan samtidigt tusentals spelare delta i singel- eller lagläge. Skriptet är en enkel hundra deltagare kastade på en öde ö i olika delar av den. Unikheten är att du bestämmer när du ska lämna planet. Deltagarna har inte något som skulle hjälpa dem att uppnå uppdraget, men alla dessa saker måste vara på ön, och de behöver bara hittas.

Det är lätt att säga

, bara det är inte så lätt att slutföra uppgiften, för att endast en överlevande eller en grupp kan bli en vinnare vid ett lagspel. Förresten är belöningen i fallet med solo-prestanda mycket generösare än vad gäller parversionen. Du behöver hitta hjälpmedel, vapen, bara saker som kan vara användbara. Alla spelare jagar dem, och det är värt att hitta en cache när den riktiga striden börjar och flyter in i slakteriet.

Men det här ska inte skrämma bort dem som vill ladda ner PlayerUnknowns Battlegrounds. Tvärtom kommer alla att kunna visa vad han är kapabel till under konstanta konflikter. Här är allt viktigt, och förmågan att dölja sig på marken och förmågan att ändra platsen och rikta in sig.

Guns, utrustning och utrustning.

vapen är också färdiga, men du behöver fortfarande få det. Men på maskinen kan du fästa många användbara delar från superpricel och ökade butiker till brandsläckningssystemet. Valet av en skott arsenal så här:

  • Pistols
  • automatiska maskiner
  • Vintovki
  • Arbalety
  • Shotguns
  • karabiner
  • Maskinspistoler

But förutom eldkraft finns det ett kallt vapen, och om det inte är till hands, kommer även en stekpanna och en poker att göra.

Supports för hjälmar och västar av varierande hållfasthet finns också. Andra kläder är också fullt tillgängliga, så klä upp med smak. Om du inte hämtar någonting från den fria menyn, kolla in i butiken och köp något mer snyggt där för riktiga pengar.

På fortsättningen i PlayerUnknowns Battlegrounds för att spela, kommer turnen att lära känna valet av fordon. Det finns inte många modeller av bilar, och egenskaperna är inte så annorlunda, och kapaciteten ligger inom 2-5 personer. Med en kraftig vändning kan de tippa över, och också mycket förvånad över att de rör sig under vatten.

Det återstår att berätta om zonen i PlayerUnknown's Battlefields. Så fort du landar på ön ser du dig själv på en karta med tre områden. Din uppgift är att stanna i den vita zonen och eliminera från hennes rivaler. Cirkeln smalnar gradvis, så att spänningsgraden ökar, eftersom alla vill ha samma sak som dig. Runt det vita markerade blåa territoriet. Det här är en zon av utlänning, där deltagaren under sin vistelse på det regelbundet tar emot skador, vilket stimulerar åtgärden. Den tredje zonen är röd, det så kallade beskjutningsområdet. Navigera i området som du vill, men håll dig vid liv.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar