Planet 2

Alternativa namn: Planet 2

Planet 2 på nätet & ndash; de ursprungliga MMOFPS Sony Online Entertainment , där spelarna väntar på en storskalig strid. Om du är trött på razvlekalovki webbläsare där du fumlande på ett ställe och tävla en på en med en motståndare, om du vill ha något stort och imponerande, om ditt hjärta längtar och längtar efter rutinen of Fame & ndash; Spel Planet 2 är perfekt att tillfredsställa alla dina önskningar vågar. Här, i en strid som involverar tusentals spelare, men det verkar inte oläslig röran. Starta uppspelnings Planet 2, & nbsp; Du blir medlem i ett globalt krig, där alla ingående och noggrann uppmärksamhet på detaljer, uppfyller samtliga sin roll, det är en plats för strategi och lagarbete. Händelser rör sig stora platser, som består av tiotals kvadratkilometer. Du kommer att besöka alla tre kontinenter som ägnar sig åt spelet. Іndar, Esamir och Amerish & ndash; Det är inte bara en territoriell utrymme, och en plats där olika permanent raseri incident. Förutom att du inte bara kan ströva omkring på jorden, och stiga upp i luften, med hjälp av alla typer av tekniker.

Allt som behövs för att tränga in i stora universum & ndash; Planet 2 registrering. För att skapa ett konto, fyll i uppgifterna i de obligatoriska fälten: stationsnamn, bekräftelse lösenord, e-postadress, land, födelsedatum. Prenumerera sker automatiskt, men avtalet med reglerna för registrering i spelet Planet kräver 2 för att bekräfta genom att markera lämplig ruta.

Undersök listan över nödvändiga systemkrav, vilket kommer att garantera en bekväm gameplay: OS Windows XP; Intel Core 2 Duo E6850 (eller senare) eller AMD Phenom II X2 (eller senare); grafikkort NVIDIA GeForce 8600-serien (eller högre) / AMD eller ATI 4850-serien (eller högre); ljudkort kompatibelt med DirectX; 256 MB grafikminne; ledigt utrymme på hårddisken på 15 GB; 4 GB RAM-minne. Om allt är fast, säkert öppna dörren till en fantasivärld!

Som nybörjare bör du välja den del på den sida som du vill slåss. Sedan kunna välja den mest lämpliga klassen för att ta itu med det faktum att din själ längtar. Låt oss få bekanta sig med de tillgängliga fraktionerna. Nya konglomerat (ledare SeaNanners) & ndash; Detta rebeller redo för sina idéer för att ge liv. Dessa organiserade grupper av dissidenter gör allt för att vara redo för perfekt genomförande av de kommande uppdrag. Terran republiken (ledare TotalBiscuit) är utformad för att styra kolonierna medborgarna. Krigare av nationen upprätthålla lagen och upprätthålla ordning. Representanter Suveränitet Wan (ledare TOBUSCUS) tror att mänsklighetens framtid behöver bara följa den tekniska utvecklingen. Själva har länge använt utomjordisk teknologi och kan avslöja hemligheter de gamla artefakter. Men vem skulle du tillhör, påverkar detta brutala krig alla som vågade komma hit. Det blir ingen fred i trånga städer eller i det breda området. Efter slaget äger rum överallt. Så hänga på!

Planet 2 onlinespel har ett antal faktorer som skiljer den från sin föregångare och andra Internetprojekt. Till exempel, här är tillgänglig långdistanslöpning, under förutsättning att användningen av sevärdheter och regenerativa sköldar på banan för kulan påverka allvaret i trädet kan du överträffa sina konkurrenter (cirka 15-20%) och slagsmål som omfattar cirka 3000 soldater höja adrenalin i blodet max. Hans entusiasm gör att ändra tid på dygnet och väderförhållanden. När allt kommer omkring, har kampen ett enormt inflytande faktorer som ljus och mörker, dimma eller enorma moln, bakom vilken är lätt att dölja.

För att spela spelet Planet 2 Du kommer att använda marken och flyg utrustning, liksom ett stort antal artiklar från den fantastiska arsenal. Kom ihåg att framgång i strid beror främst på anständiga vapen och färdigheter din karaktär. Därför ägna uppmärksamhet åt växel och nivellering egenskaper. Ju längre du Planet 2 spel, desto mer intressant blir det. Det öppnar gradvis den fulla potentialen av denna extraordinära spelet.

3D-motorn gör sitt arbete, och du kommer att känna att allt som händer på skärmen är riktigt verkligt. Fördjupa dig i atmosfären av krig, för att uppleva hela spektrat av känslor deltagare episka strider! Lycka till och inspiration!

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar