Tales of Pirates

Alternativa namn: Piratia

Online-spel av pirater & ndash; är ett multiplayer strategi äventyr i stil med fantasi, som gör att du kan utforska på egen båt vidsträckta tre oceaner i jakt på berömmelse och skatter och antika föremål. Spelet i korthet en själv anime-sagolika karaktärer och efterlyser att störta in i en spännande verklighet. Minsta systemkrav som lagts fram av utvecklare för att spela spelet Voyage Century Online på följande sätt:

& bull; Operativsystem: Windows 98 / ME / NT / 2000 / XP,

& bull; Processor: Intel Pentium III 800 MHz,

& bull; Minne (RAM): 256 MB;

& bull; Ledigt utrymme på hårddisken: 1000 MB,

& bull; Grafikkort: 16 MB,

& bull; DirectX 9. 0c,

& bull; Internet-anslutning.

Om du är redo för framtida insatser, är det dags att registrera ett spelkonto. Gå med i spelet Pirates är mycket enkel: På hemsidan för den officiella hemsidan trycker du på knappen registreringen och fyller öppna formuläret. Mata in din e-postadress (om du har en brevlåda på posten. ru, då du kommer att ha tillgång till särskilda tjänster), spel inloggning, lösenord, CAPTCHA (tecken från bilden) och du trycker på stora röda knappen & laquo; registrera & raquo;. Denna registrering Piratia över. Sedan behöver du ladda ner klienten Spel Pirates på nätet & ndash; ett särskilt program som hjälper till att optimera trafiken och kunna visa grafik. Ladda ner spel på flera sätt: spelet direkt från webbplatsen eller använda en torrent. När du har installerat klienten på din dator och köra det gå till nästa steg i Pirates online spel kommer att erbjuda dig att skapa en karaktär. Du kan välja mellan 4 tecken: två kvinnliga och två manliga. & Nbsp;

Lance är av humant ursprung, men tog upp morfeytsami, så mycket bra i besittning av vapen. Han vill hitta en legendarisk svärd som kan öppna himlens port.

Ami & ndash; den eviga barnet (inte på beteende, bara har hon en unik uppsättning av genen på grund av att hon inte var ämnad att växa). Förmågan att läka sår och uppfinna unika objekt.

Phyllis & ndash; är en tjej som har ett gudomligt ursprung och en sjöman i hjärtat. Egensinniga, oansvarigt och något sly, i ett ord & ndash; en riktig kvinna.

Kartsez & ndash; & Nbsp; är en krigare, ett barn av en enda representant för människorna i Morpheus och en enkel by kvinna, har en enorm makt och skrämmande utseende, men har ett gott hjärta. Den enda karaktär som är tillgänglig för en mycket sällsynt specialitet Champion.

Varje karaktär i spelet är olika grundläggande egenskaper: styrka, snabbhet, magi och specialfunktioner, samt yrken som kommer att förvärva din karaktär när du spelar spel online pirater.

Yrken bidra till att förbättra profilen av spelet skicklighet. Första yrke din karaktär kommer att få på att nå nivå 10 (jägare, sorceress, krigare, navigatör). Andra yrke mästare tecken för att nå nivå 40 (mästare, pilar, krigare, erövrare av haven, Häxan och healer). & Nbsp;

med nått nivå 15, kan du köpa ett fartyg och en pirat spel är redan på det. Ju högre du nivå i spelet, desto bättre kan du köpa skeppet.

för att spela pirater på nätet du vara i tre områden: Stor blå ocean, havet och fastlandet magiska Ascaron. & Nbsp; Dessutom pirater har en hel del städer, där du kan träffa lokalbefolkningen och resenärer, köpa eller byta de nödvändiga sakerna, kommunicera och organisera sina egna guild. I spelet finns det också platser som är tillåtna kampen mot andra spelare. Välj en plats kan baseras på nivån av tecknet.

Voyage Century Online-registrering gör att du kan fördjupa dig i den livliga och unika värld där huvudet kommer att täcka en våg av oförglömliga upplevelser, strider med pirater, möte med olika monster. Kom till spelet, för att skapa och utbilda hjälten och tillbaka, söka efter skatter i sällskap med betrodda vänner!

 

Spelar också