Pirate Galaxy

Alternativa namn: Pirate Galaxy

& nbsp;

Pirate Galaxy nätet & ndash; MMORPG fantasy-genren är inriktat på PvP strider. Detta är en produkt av företaget Splitscreen Studios. Skaparna har sett till att du kunde välja om du vill spela med hjälp av din webbläsare eller installera en klient. Vidare har spelet inte kräver några finansiella investeringar. Njuta av det roliga spelet, kan du helt gratis. Fördelarna med projektet är en realistisk 3D-grafik, dynamiken i handlingen, förekomsten av många, både militära och icke-militära uppgifter, möjlighet att utforska de stora vidderna i galaxen, och äger ett rymdskepp. Det huvudsakliga målet för varje spelare & ndash; göra allt för att utvisa utlänningar från fräcka hemplanet. Gå med i virtuella samhället och känner, vad står för människorna i framtiden!

Gå i spelet Pirate Galaxy tar dig med på många, många år. Du befinner dig i en tid när utlänningar har beslutat att ta över jorden och förstöra dess tidigare invånare. Men folket uppror och rusade för att försvara sitt hemland. Börja spela Pirate Galaxy, du skriver in i ett blodigt krig om universell skala. På territoriet av jorden slagsmål transporteras ut i rymden och även till andra planeter. Inga fler lugna hörn av absolut ingenstans. Manövrera ett fartyg bland stjärnorna, du måste vara ständigt på sin vakt. Det är att få från en punkt till en annan, måste vi gång på gång engagera sig i en shootout.

innan du skriver på den officiella hemsidan, se till att datorns konfiguration misslyckas. Spelet lägga fram följande lägsta systemkrav:

- operativsystemet Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- en Pentium 4 1Ghz,

- Video NVIDIA GeForce 2-serien, ATI Radeon 7500 eller Intel i810G,

- 256 MB RAM,

- 100 MB ledigt utrymme på hårddisken.

Pirate Galaxy Registrering & ndash; Det fyller en särskild blankett med sådana fält: användarnamn, e-postadress, lösenord. Även du måste acceptera användaravtalet. Nu ingenting kommer att vara ett hinder på vägen mot en ny och okänd samtidigt farliga världen! Välkommen! Kanske är det här och väntar på dig att äntligen besegra utomjordiska varelser.

Spelet & nbsp; Pirate Galaxy & ndash; Detta är den plats där vi träffade, såsom ras av människor, Mantis, gamla och matanoidy. Eftersom mantissor har valt en aggressiv strategi, människor kastade alla sina krafter för att besegra de tre meter jättar. Mantis är särskilt grymt, men folk har länge varit kända för sin uthållighet. Så det ännu inte är känt vem som kommer att vinna. Du som nybörjare ansluta sig till människor som släpps ut på formen av en elitstyrka och startar de uppgifter som innan du. Hem mission & ndash; utrota ondskan spridda över hela galaxen i form av oväntade arroganta mantissor. Inför de fiender du kommer att vara överallt, vart du än går. Det är nödvändigt att komma ur dockningsstationen är framför dig hotas. För att de avspeglar attacker av rivaler, se till att fartyget var i gott skick, och det fanns ingen brist på vapen.

För att spela spelet måste du noga Pirate Galaxy. Missa inte de viktiga ögonblicken som handelsförbindelser, insamling, utvinning av mineraler från omloppsbana. För att framgångsrikt styra fartyget kommer att behöva lära sig att använda vapen, för att inkludera skyddsfältet, köra batteri Krionita använder acceleratorer. Genom att utföra dessa åtgärder, du behöver inte bara utveckla och få erfarenhet, men också blir rikare för varje dag. Det kommer att komma en tid när du kan känna i Pirate Galaxy Online är ganska säker och bekväm.

Det är mycket mer intressant Pirate Galaxy spela i flottiljen. När allt kommer omkring, så att du kommer att kunna delta i storskaliga krig med de allierade för att fånga hela planeten. Plus ett försvar mot fienden med alla samma enkla. Låt inte främlingar hog planetsystem att bryta mest värdefulla resurs Krionita. Låt dem veta vad de är kapabla människor! Minskad sin arrogans och gör darra på din makt! Vi kan bara önska att du kunde förverkliga alla våra planer! Lycka till!

 

Spelar också