Fantomers

Alternativa namn: Fantomers

Igra Phantomers överleva och rädda världen.

Novaya multiplayer online spel Phantomers gamenet ger en möjlighet för alla fans av militära strider för att delta i striderna för att rädda den välbekanta världsordningen. Spelets historia berättar om ursprunget till den hemliga organisationen Knosis tentakler terroristgrupper spridda runt om i världen. Ledare för organisationer söker igenom militärkupper ställa in din egen ordning och att gripa makten i världen. FN genom sin egen Intelligence Bureau inrätta ett säkerhetsföretag Phantomers, som omfattar frivilliga och reguljära trupper från hela världen. Syftet med mellan olika etniska grupper armé är att förstöra alla medlemmar Knosisa och deras ledare.

Igrok komma in i armén under överinseende av FN, blir en av de män som gav order uppifrån, är det nödvändigt att klara uppdraget att städa upp områden från terrorister i olika länder. Denna första-person shooter kommer att ge en känsla av verklig närvaro på slagfältet, där soldater utrustade och beväpnade till tänderna med den senaste tekniken, nära kulorna flyger, men på grund av den närmaste hörnet kan flyga bekämpa fienden drönare eller bryta min tryckvåg som kan göra stor hål i väggen. Särskilda åtgärder genomförs runt om i världen, kommer spelarna få till djungeln och öknen, måste de vada genom vilda skogar och att slåss på gatorna. Platser fylls inte bara väl beväpnade fiendens soldater, soldater förväntar allt farliga fällor och skickligt planerad sabotage.

Poprobovat sig själv som en välutbildad professionell soldat kan vara, endast om Phantomers ladda ner som spelklienten, är det utmärkt kvalitet grafik, realistiska karaktärer som fungerar som riktiga människor, en hel del moderna vapen och utrustning fighters. Musikaliska ackompanjemang och ljudeffekter skapar en unik atmosfär och en illusion av att vara på en riktig slagfält.

Obzor spel Phantomers.

Skachat Fantomers spelet kan vara på nästan alla persondatorer, eftersom det inte kräver några speciella systemkrav till mängden minne och ledigt utrymme på hårddisken, går även med äldre versioner av Windows XP. Komma i spelet för första gången, får användaren bekant med sin första tecknet, är hans namn hans smeknamn. När det gäller nybörjare Smeknamn väl beväpnade, har han i den arsenal av en pistol, maskingevär och prickskyttegevär, är det inte överväger en taktisk kniv. Därefter har fått bekämpa erfarenhet, spelare kommer att öppnas och de andra fighters:

  • Viktoriya, är hon en ung flicka från Ryssland, volontär i sin utrustning inkluderar skyddande drone,
  • Molot fighter från USA, användning av berörings minut sin fördel,
  • Voron, legosoldater från Algeriet, utfärdade han omstörtande drone,
  • Chernaya katt, specialagent ursprungligen från Indonesien, säkerhet revolver vapen,
  • Bishop, européer från Nederländerna, en professionell soldat av Nato, mästerligt använder en granatkastare.

Phantomers spel där en behandling som inte är mindre varierad än platsen och soldaterna, alla sex av dem - kampen om sig själv ger oss möjlighet att utveckla de personliga egenskaper för att vinna i det läge du vill skicka till ljuset ett visst antal fiender. Team Deathmatch kan du slåss med en grupp andra aktörer som sitter framför skärmen. Underminering av en av de typer av strid, spelarna kämpar mot varandra, i syfte att en grupp för att undergräva fiendens ställning, och den andra för att skydda din egen bas. Resten av lägena stöder också samspelet mellan spelare, där det vinnande laget av de överlevande.

 

Spelar också