Pro Evolution Soccer 2014

Alternativa namn: Pro Evolution Soccer 2014

Game Pro Evolution Soccer 2014 är ett nytt spel utvecklat i genren sport simulering. Detta spel anses vara en ny sport fotboll simulator.

Game Pro Evolution Soccer 2014 st anses vara den tionde versionen av spelet, som släpptes till PC.

Grafik för PES 2014 st har förbättrats, och har förändrat kraven på persondatorer. För att spela PES 2014 i datorns inställningar bör inte vara mindre än följande:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Innan spelutvecklare rekommenderas att titta på pro spelet PES 2014 video. I videon visar alla funktioner i spelet och spel detaljerna.

Ladda ner Pro Evolution Soccer 2014 Du kan sedan beställa spelet på den officiella hemsidan, liksom andra spelsajter som erbjuder den här funktionen.

Game PES 2014 och du kan ladda ner den genom startfilerna kallade torrent. Men för detta behöver du ladda ner en speciell fil och installera programmet på din dator.

I en fotbollsmatch PES 2014 kommer du att spela på en ny motor, vilket ger dig många nya funktioner.

I den här versionen av spelet väntar du på en mycket mer realistisk bild och fullständig mångsidighet.

I spelet började PES 2014 spelare att interagera bättre med varandra och utveckla vilseledande manövrar mot rivaler.

Kommer att utvecklas för spelet licensierade Asiatiska Champions League, och kommer att ingå i PES 2014 lag, som inte var tidigare i spelet.

Innan du börjar spela i PES 2014, måste du vara bekant med de grundläggande komponenterna i spelet:

1) Den unika bollfysik. Större vikt kommer att läggas på spelet för att flytta bollen, hans snabbhet, vem som äger den. Kommer att visas i spelet antropometriska spelare, höjden på bollen - det kommer allt att visas i spelet.

2) stabiliseringssystem och animation rörelser. Tack till perfektion i konsten att dina spelare kommer att få maximal handlingsfrihet. Allt kommer att påverka varandra och är mycket tydliga, striden mellan spelarna visas.

3) känslor. Fotbollsfans kommer att påverka den känslomässiga tillstånd i sitt lag. Team moral kommer att påverka den känslomässiga och fysiska tillstånd av laget som helhet.

4) individuella stil. Denna typ av din spelare, som du får ett visst antal poäng.

5) Lagspel. I den här versionen kommer du att se en ny taktik, placerar spelarna. Från vilka arbetsuppgifter du sätter spelarna beror deras seger.

6) kärna. Spelet väntar på dig att få reaktioner och känslor av spelarna, samt ett nytt system för påföljder. Prioriterade formulär med uppgifter spelare, deras individuella och rörliga spelare på planen.

Game PES 2014 kommer att överraska dig med dess möjligheter och funktioner i fotbollsvärlden. Störta sig in i en värld av otrolig sport som under många år har varit i hjärtat på miljontals människor.

Upplev den mest otroliga känslan av seger med en fotbollsmatch PES 2014!

 

Spelar också