Panzar

Alternativa namn: Panzar

Game Panzar - beroendeframkallande MMORPG online-spel med en stor stridssystem och rollspel komponent. Fanns med i denna ursprungliga action tack vare företagets nätverk neta Panzar Studio. Utvecklarna har gjort allt för att presentera användarna ett projekt där både respekterade de bästa traditionerna i Internets spel, och det finns utrymme för nya poster helt spännande uppmärksamheten hos dem som börjar spela Panzar. Om du gillar ett svindlande äventyr, förmågan att utföra bedrifter på arenorna, farlig resa genom en mängd olika platser - Panzar nätet till din smak!

För att bli bosatt i den otroligt vackra värld du behöver Panzar registreringen. För att göra detta måste du fylla i några områden av särskild blankett. Ge information som din e-postadress och lösenord. Sedan skriva om koden från bilden och skriv in önskat linje promo-kod. Klicka sedan på "Slutför". Kom ihåg att registreringen Panzar spelet i sig är ett bevis på att du accepterar användarvillkoren. Genom att skapa ett konto, kan du enkelt ladda ner klienten. Naturligtvis under förutsättning att datorn uppfyller detta minimikonfiguration:

- Operativsystem Windows XP / Vista / Seven;

- Processor Inter Kärna 2Duo, 2. 4 GHz

- Kort Nvidia GeForce 8800/Radeon HD3870 512 MB

- 2 GB RAM,

- Ledigt utrymme på hårddisken 4GB.

Stepping på den fantastiska land, måste du välja en ras och klass som bäst passar din personlighet. Det finns fyra raser och åtta av motsvarande klasser. It orcher är bärsärkar och tankar till människor - paladins och inkvisitorer, till tomtar - Utrustning och ingenjörer, och alverna - magiker och trollkarlar. Varje karaktär i spelet har sina egna unika förmågor. På slagfältet, var och en spelar en roll. Men det finns grundläggande egenskaper, vilka är utrustade med alla tecken i en större eller mindre utsträckning. Detta hälsa, skicklighet, attack hastighet, mana, energi, motor och andra. Mellan värkarna, kommer du att bli engagerad pumpa sin kompetens och förbättra effektiviteten i rustningar och vapen.

När det gäller objekt som kan användas i spelet, den viktigaste rollen, naturligtvis, spelar ett vapen. Den är indelad i när och fjärran. Dessutom har varje klass förmågan att använda vissa vapen. Armor är utan tvekan också en av de viktigaste delarna som bör ta hand samtidigt förbereda sig för strid. För att göra detta, gå till smedja och butik. Mer Panzar Spelet ger möjlighet att njuta av olika drycker, amuletter, runor och till och med ornament.

Spelet utspelar sig på stora platser. Natt infernaliska bönder Bay snögubbar, dimmigt skede Catchers meteoriter Citadel alkemister Orc Shed, Fortress Cannibals Quarry gnomestempel orcher Arena krigsherrar och belägringen av Fort träsk - dessa är de platser som har att gå till alla som tog lek spel Panzar. På vägen kommer det att finnas massor av intressanta pussel över som måste krossa hans huvud, liksom de mest minnesvärda quest uppgifter du klara en kraft endast fet och Säker.

För att lyckas genomföra sina planer, är det bättre att ta hjälp av vänner. Panzar spela mycket mer intressant, att vara modig partikel gemenskap. För det första kommer det att bli lättare att vinna med fiender, och för det andra, på fritiden kan du ha kul mental prat.

Gå igenom nivå efter nivå, upptäcka nya aspekter av den fantastiska spelvärlden. Ju högre nivå, blir desto större makt och härlighet bedrifter växer med ljudets hastighet. Dessutom en trevlig stund under erövringen av varje nästa nivå är en gåva i form av nya talanger att besöka Altar, kan du utveckla och omvandla till hittills otillgängliga skicklighet. Inte stanna halvvägs! Dina ansträngningar kommer inte passera förgäves! Glädjen i segern över mäktiga fiender - den bästa belöningen för varje krigare! Känn smaken av seger är detta med Panzar på nätet! Låt Fortune gynnar dig med hennes leende

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar