Smärtstillande

Alternativa namn: Smärtstillande

Game Painkiller - det är ett otroligt spel plattform PC. Detta spel skapades och släpptes i oktober 2007 hyres år. Spelet tog omedelbart den första positionen i alla betyg, som bara kunde existera. Spelet uppfanns och utvecklades av - Mindware Studios. Intressant, nytt och spännande - det är perfekt för alla de spelare som verkligen uppskattar ktotorye shooter-genren. Vi kommer inte att berätta alla hemligheter Painkiller, skulle det vara dumt. När allt måste alla känna den fulla kraften i detta spel för dig själv.

I det här spelet ständigt blodsutgjutelse, då en stor mängd dödar. Och på grund av det faktum att du kommer att ha mycket att gå med flammande kulsprutor, pistoler och gevär - vapen i spelet Painkiller utförs på högsta nivå. Detta spel visar allt som kan spela detta utmärkta och spännande genre. Jag måste säga att i Painkiller nivåerna är helt olika. Utvecklare har skapat allt detta för att inte missa en spelare i spelet. För alla fans av genren action, återigen, är det viktigt att göra spelet och dynamisk, färgglad, och samtidigt rik.

Så, berätta lite om handlingen i spelet och lägga till några intressanta fakta: huvudpersonen vem du egentligen är, ogillas. Placera en kraftig utskällning och rädsla hos alla människor renare tog Belial - en hybrid av en ängel och en demon, gott och ont i en person. Tack vare sin ovanliga släktskap och mystiska utseende, har denna huvudpersonen fått oanade fördelar, eftersom den här killen har en del övernaturliga förmågor än mycket förargade "högre myndigheter." Vilje barn ärkeänglarna av himmel och helvete, som han är, har tagits i något som liknar ett fängelse för farliga fångar. Denna otroligt strikta fängelset hade stärkt skydd. Vaktas av en trehövdad hund Cerberus. Valiar växte snabbt starkare, han kunde lära sig och bra att ta itu med sina egna färdigheter. Han började träna.

Valiar "utvecklade" de förmågor som gav honom himlens krafter. Snart kunde han kontrollera sig själv, och han bröt fri slav enda syfte. Det var omöjligt att övertyga, och det enda han ville ha det - hämnd på sina förtryckare. De som skickade honom i exil och de som gjort det så att Valiar upphörde att vara en vanlig invånare i den hårda värld av spelet.

Tror att Payne Killer spel - detta är ett mycket bra val om du bara vill njuta av vacker grafik, bra gameplay, unik handling, vacker dramatisering av scener och strider! Detta spel är värd högsta beröm och det bästa som kan åtgärdas endast spel!

Nu hur du kan njuta av allt som hände i det här spelet. Du behöver innan installations spel, titta på online video Painkiller. Det kan vara en video, recensioner, promo video - vad som helst! Då kan du besöka spelets officiella hemsida (http://www. painkillergame. com / agegate. php), efter allt detta, måste du ladda ner spelet Painkiller. Den här filen kommer att kontrollera förekomsten av skadlig kod och skadliga mjukvarukomponenter. Därefter installerar du den hämtade tidigare och kollade den fil du har på din dator. Nu kan du till fullo njuta av spelet! För att sammanfatta vad du behöver göra för att spela det här spelet: titta på videon, gå till spelet webbplats hämtar Painkiller, kolla efter virus och installera spelet! Allt!

Vi önskar dig lycka till! Du kommer att älska det här spelet!

 

Spelar också