Over Felovship av - ond

Alternativa namn: Fellowship of - Evil Overlord

Game Overlord Fellowship of Evil: onda avkastning.

10.000.020. 10. 2015 lämnade spelet Overlord Fellowship of Evil i genren av rollspel blockbuster, blir en förlängning av de tidigare delarna. Utvecklare Codemasters sade att denna typ av experiment för en återgång till den klassiska ursprung spelteknik.  

Gamers se situationen från ovan, och inte öppna för översyn av en bredare verksamhetsområde. Du kan placera enskild kampanj eller samarbetar med fyra vänner för att leda ett gemensamt. Utveckla grundläggande leksak för de mest populära plattformar:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4.

Mnogie som lyckades Overlord Fellowship of Evil ladda ner och prova ut, uttryckte olika åsikter, och inte alla var nöjda. Med till uppmärksamheten av fordran, författarna lovar att senare släppa en uppdaterad version, som kommer att rättas till fel tidpunkt.

 

 

– Din roll är entydig riktigt ont!

Om du är van att välja mellan pansar och glittrande i skenet av riddare och deras motståndare – Knights också, men inte så strålande, utvecklarna av denna roliga beslutade allt för dig, vilket innebär att endast styra de onda krafterna. Och det kommer inte att blanda, är det en glimt av de magra gremlins med giriga ögon. Att dessa skönheter och du har att hantera, om du laddar ner Overlord Fellowship of Evil.

I de tidigare delen gremlins (de underhuggare) har förlorat sin herre – Dark Lord, och återuppliva det saknar kompetens. De har länge lidit mobbning, titta på glada ansikten böndernas, grönskande ängar och väldoftande blommor fladdrande fjärilar. Långt som hädelse inte kan tolerera den mörka själen, och stammen gremlins gått in i grottan, fann han en bok av gamla trollformler  . Kallade de fyra tjänare av mörker.

Risen demoner vara obehagliga arbete – förstöra människan har skapats för att göra en värld av kaos, för att ingjuta skräck i själar män. Först efter alla förberedelser kan du återigen försöka återuppliva Dark Lord, men nu kan du välkomna fyra monster:

 • Vsesilnaya andebesvärjare gång felaktigt höll ritual och det sprängdes i bitar, men nu är det tillbaka i näringslivet,
 • Ustrashayuschy mäktig krigare på sin tid inte har lyckats angripa sten troll, och dog, men är nu tillbaka,
 • Zlobny dvärg dödades av en medlem i Brotherhood of Evil,
 • Temny elf slogs – dvärg dess mest oförsonliga fiende.

delas varje tecken sin egen roll i den nya historien om Overlord Fellowship of Evil på datorn. De attackerar i ett frontalangrepp, driva på avstånd, använda magi och försvaga fiender. Att de blev starkare, måste vi utveckla sin kompetens genom att skicka in en strid som kommer att vara tillräckligt. Snart kommer det att vara möjligt att komplettera sina talanger med ytterligare kompetens att utrusta olika vapen och utrustning.

Jämfört med tidigare Overlord Foe delar ser vi skillnaderna i principerna för militära insatser – tidigare betoning på massa zavarushku nu hjältar fick sina egna gremlins mignon med en personlig uppsättning egenskaper som också kan pumpa.

Förblev

och svart humor som så imponerade spelarna,   och beväpnade dem, tillsammans med vapen, kan du gå till byn för att delta i plundringen, förstörelse av människors hem, förstörelsen av nötkreatur och förslavande människor. Låt någon och anser att Project Overlord är lite Rustik, i dynamiken i bus och han inte vägra.

Systemkrav

 • OS: 64 bit / Windows 7 (och uppåt)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 -serien / AMD FX -serien (bättre)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bättre)
 • Mesto hårddiskutrymme: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Spelar också