Odyssey

Alternativa namn: Odyssey

Odyssey nätet & ndash; är en gratis online webbläsarspel i form av en strategi. & Nbsp; spela på det, & nbsp; du kan lära dig mycket om livet av pirater, att kasta sig in i en värld av äventyr. & Nbsp;

Här kan du träffa både äventyrare som bara är intresserade av guld, och forskarna försöker hitta svar på frågor som uppstod för många år sedan. Och som du kan stöta på med legosoldaterna, som ägnade sitt liv åt att jaga pirater. & Nbsp;

The Odyssey Registreringen är enkel och tar inte mycket tid att göra detta behöver du:

1. besök spelets officiella hemsida och klicka på & laquo; Registrera dig & raquo ;;

2. ange din e-post

3. Fyll i ditt användarnamn uppfanns,

4. ange lösenord myntade,

5. Upprepa lösenord.

Efter registrering kan du säkert gå till spelet och börja skapa din karaktär. I början av spelet får du tag på en liten ö som du behöver för att uppföra en byggnad för tillverkning av självförsvar och & nbsp; olika varor och produkter. Du kommer att behöva lära sig att bygga fartyg, eller hyra för att specialutbildade människor, eftersom fartyget är ditt visitkort och ett sätt att inkomster.

Spela Odyssey du kan piratkopiera, och du kommer att kunna ta berget, som bebor andra pirater, kan du ta dem till ditt lag.

Du kommer att behöva uppföra byggnader för tillväxten av din ekonomi, kan ibland inte tillräckligt mark för utveckling, då du kommer att behöva ta ny mark. Ekonomiska byggnader kommer att ges mer resurser, och på varvet du kan bygga fartyg mycket högre. & Nbsp;

Odyssey spelet har två kartor:

& bull; karta över ön,

& bull; världskarta.

Karta över ön & ndash; Här kommer du att kunna följa byggnaderna på din ö, utveckling av handel och fartyg, utbyggnad av dina ägodelar.

Karta över världen & ndash; Här kan du ta reda på placeringen av de andra öarna och klippor dina motståndare.

Spelet Odyssey ger dig möjlighet att delta i de olika klaner och gillen, gemensamma fiende anfall, plundra och förstöra deras bosättningar.

För en enkel seger över rivalerna du behöver för att bygga ett forskningscentrum som gör att du kan bygga nya fartyg, tack vare som du kommer att skapa din oövervinnerlig marinen. Ett intressant inslag i spelet är avskaffandet av konstruktionen, om du av någon anledning beslutat att uppförandet av byggnaden du inte behöver den när som helst kan du avbryta den och alla resurser spenderas på dess konstruktion i dina kassakistor. Du kan självständigt hantera alla dina konstruktion och flotta, eller anställa folk för att hjälpa dig i denna fråga.

Odyssey kan du spela själv eller tillsammans med vänner, kan vi skapa en gemensam flotta och fånga högst klippor och öar.

Precis som andra onlinespel Odyssey har sin egen flotta och chatta, där du inte bara kan kommunicera med dina allierade, men också för att ställa frågor som du har under spelets gång.

Spela Odyssey nätet och dyka in i en värld av spännande äventyr med pirater i haven.

 

Spelar också