Odin Quest

Alternativa namn: Odin Quest

Oden Quest på nätet & ndash; gratis webbläsare fantastiskt rollspel, vars innehåll ekon historier om skandinaviska myter. Projektet ägs av Youjoy. Skaparna har gjort allt för att göra dig nöjd. Grafiken i spelet på högsta nivå, är spelet intensiv och välbalanserad, ljus värld av detaljerade och minnesvärd. Intryck av spelet är verkligen en lång tid, det är inte varje dag man får möjlighet att besöka denna fascinerande värld som tidigare varit tillgänglig endast för gudarna. Men nu vanliga människor är här för deras krig som det gjorde innan gudarna. Men även människor och började känna de verkliga mästarna här, har gudarna förbehållit sig rätten att kontrollera händelserna på de platser där du är och bli Odin Quest spelar. Du kommer slagna tävlingar, farlig resa, våldsamma strider och en hel del quest uppdrag om olika ämnen.

För att kasta sig in i malströmmen av spännande äventyr, behöver du Odin Quest check. För att skapa ett konto, ge dig information såsom användarnamn, e-post, lösenord (upprepning). Dessutom bör du vara medveten om att registreringen i spelet Odin Quest innebär att man accepterar reglerna och en bock är på rätt plats automatiskt.

Det är trevligt att Odin Quest onlinespel skiljer sig relativt blygsamma systemkrav. I närvaro av en modern webbläsare och Internet-anslutning, kan du njuta av spelet, även om datorn inte har höga parametrar.

Innan du börjar spela i Odin Quest , måste bestämma vilken sida du vill slåss. Den eviga tema om gott och ont, och rörde den virtuella universum. Här kan du ta en ljus eller mörk sida. Då måste du välja den mest lämpliga klass, från följande lista: en jägare, mördare, magiker, krigare, präst. I rollen som en legitim åkande, kan du uppleva allt som framställdes skripthändelser.

Om du är modig nog, gå på skattjakt i de djupa böljande slätter. Detta är den plats där otaliga rikedomar lagras, skyddas av gudarna själva. Ibland Alliance skickade soldater som frivilligt att gå igenom denna svåra prövning. Risken är naturligtvis stor, men helt motiverat. Med lite tur framför din allians öppnar nya möjligheter. Spännande äventyr och kommer att delta i kampen för ägande av staden Medegeyt. Skådespelet av kvarn massa kött kommer att förvåna även de mest sofistikerade. När allt kommer omkring, en chans att bli slotts Medagate, komma till stadens centrum och ta i besittning av statyn ingen vill frivilligt att förlora. Därför är varje deltagare redo att kämpa till sista, och i ett slag kan ibland konvergera hundratals hjältar. Tja, om du verkar lite spänning, hänvisa dig vägen till arenan. Bara vara medvetna om att det är en plats där tidigare konkurrerande gudar och den vanliga människan inte ska lägga sig här, om det inte är helt säker på sin förmåga. Sammandragningar är inte humoristiska, alla värdiga motståndare helt enkelt inte har för avsikt att ge upp din nåd. Så bestämmer själv vad du ska göra, eftersom den här tävlingen är inte för svag i hjärtat.

Spelet Odin Quest från en rymlig platser. Och absolut hela territoriet för forskning. Det fina är att använda fästen. Pet användbara inte bara som ett medel för transport, men också hjälpa att överleva i strid. Plus, med roligare! Framåt! Heavens, fängelsehålan, kommer havsbotten tillåter helt släcka törsten av resor. Dessutom kommer du inte vandra planlöst genom en magisk värld. På vägen dit finns ett stort antal arbetstillfällen, vars uppfyllande förar dess belöning i form av användbara föremål eller vapen. En motsvarande utrustning bidrar till att överleva i kritiska situationer, där det är känt att vara full av dem.

Du kan göra på sina egna erfarenheter hur beroendeframkallande det är intressant yrke så snart du börjar spela spelet Odin Quest . Du förväntar dig att vara ledig stund att vara vid datorn. Spela roliga, låt ditt humör kommer alltid att vara på högsta nivå!

 

Spelar också