Nova Raider

Alternativa namn: Nova Raider

Nova Raider på nätet & ndash; multiplayer-rollspel är en gratis webbläsare fantastisk modell. Händelser i nätverket MMORPG utvecklas i realtid. Föreställ dig själv som en förlorad i den oändliga galaxer pilot som flyr från raid ennemy i hopp om att fly och hitta allt hans hemplanet. Vad en trevlig bör återgå till omfamning av moder planeten, och känslan av att du äntligen funnit sin hem. Men så länge du balansera tyngdlöshet ditt rymdskepp, och inför många farliga äventyr genom vilka att gå. Varhelst du håller kursen, det fungerar inte att passera möten med pirater och ohyggliga monster. Men, beväpnade till tänderna, att göra allt för att förbättra ditt skepp och med stöd av människor som du vandrar, du får alla chanser att nå oskadda till destinationen. Och låt den ges värdefulla otänkbart, men då du uppskattar den unika dubbelt glad att vara hemma!

För att spela spelet Nova Raider Du behöver en dator genomsnitt konfiguration och Internet-anslutning. Skaparna har försökt att göra sitt projekt tillgängliga för användarna, så fundamentalt överskattas systemkrav. Allt du behöver för att vara i ett virtuellt universum & ndash; Denna Nova Raider registrering. Dessutom är processen ganska enkel. Gå med i spelet Nova Raider kräver att fylla områden som användarnamn, e-postadress, lösenord och val av server. Du bör vara medveten om att skapa ett konto, vilket bekräftar godkännande av användaravtalet.

Så hur man spelar Nova Raider, behöver ett skepp, du gör ditt val även i början. Så, du erbjuds följande typer av rymd enheter: Balanserad (planeten), R Aider (förlust) Tank (försvar), Stöd (healing), Trader (handel). Varje leverera sina särdrag som matchar destinationen. Tänk vad du kommer att bli glad att engagera sig i, och välja önskat alternativ.

Nova Raider onlinespel ger olika varianter av körbara åtgärder. Du och delta i en våldsam strid, och försvara sig mot irriterande monster, och genomföra handelsavtal och samla värdefulla resurser och medverka i särskilda verksamheter, och försöka att inte missa viktiga händelser. Händelserna inkluderar olika aktiviteter. Till exempel, Alla helgons dag, jul och så vidare. n. Facebook-användare som att bidra till verksamheten under namnet & laquo; New Star Raider & raquo;. Hur många uppdrag förberedda för spelet Nova Raider! Kommande kooperativ uppgift inte omöjligt soschitat. Nyckeln till framgång & ndash; samarbete med andra aktörer. Efter gemensamma ansträngningar kräver inte bara kommande uppdrag, men en uppgörelse med all-mäktiga bossar. Lagspel är optimal i detta oförutsägbar värld.

Användare kan dra nytta av möjligheten att köpa en stjärna i banken inom en uppsättning. Med detta köp kommer du att ha ett antal bonusar, som i sin tur förenklar svåra uppgifter.

Spelet har gott om möjligheter att tjäna pengar. Sight är en av de mest lönsamma exemplen. Ibland finns det sprickor i universum och genom tiden portaler enkelriktad tränger allehanda monster, och maskar. Och mordet på masken när du får fem stjärnor. Äventyr farligt men lönsamt!

Nu när du förbinder Nova Raider att spela, måste du ständigt övervaka tillståndet för fordonet. När allt kommer omkring, att förbättra chanserna att vinna ökar. Varje rymdskepp har en CPU. Det förbättrar också produktskada rumble stöd. Det finns också indikatorer uvorotlivosti (enligt anvisningarna i ditt skal passerar), noggrannhet (dina bilder som får punkten), och kritiska chans (en möjlighet att kontakta den kritiska strejk). En kritisk strejker i sin tur tyder på att fienden får dubbelt så mycket skada än från vanliga skott.

Till spelarna hade ett incitament, det finns ett helt system av grader och betyg. Och bara du lita på dig själv, vilken plats det kommer att inta. Skaparna har tagit hand om din komfort. Mini-kort och den globala kartan över världen är väl genomtänkt och förstås. Övergången från en till den andra är inte ett problem.

Kära spelare, om du drar en lång tid i det öppna utrymmet, och oemotståndlig lust att leda en aktiv livsstil tillåter inte att sitta still och ndash; Detta spel är säker på att din smak! Prova själv! Lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar