Need for Speed: The Run

Alternativa namn: Need for Speed: The Run

Om vad är det spel NFS-projektet har all information från barn till vuxna, från racing älskare till dem som inte är mycket imponerad av dem. Spelet Need for Speed: The Run är en annan avancerad fortsättning på den legendariska projekt som kommer att öppna vid vissa gräns senaste drivrutinen talang och vinna på spelets maximal njutning. Projektet drabbades av ett stort antal ändringar och göras från alla tidigare versioner men bara de bästa funktionerna. Vid utställningar och presentationer med stor glädje att göra demonstrationer alla fördelar med projektet. Den största förändringen i spelet är i utseendet på huvudpersonen. För närvarande lämnade han ingen fläck, som sitter på förarsätet, och är redan en fullfjädrad karaktär, som kan lämna bilen, för att gömma sig från polisen, se vackra flickor, njuta av din favorit läsk, utan att stiga ur förarsätet. Och även om dessa åtgärder genomförs endast i Need for Speed: The Run videoklipp och manus scener, men denna händelse är redan pekar i positiv riktning för utvecklingen av projektet.

Med tanke på att projektet används i skapandet av motorn, Frostbite 2, var det förskott avsedd framtida bilder i spelet, det vill säga skyldigheten att följa denna kvalitet och ljusstyrka. Det är vad som hände för att nå alla designers som aktivt deltagit i projektet. Skillnad med sin föregångare NFS The Run PC är i ljusa färger, samt av projektet möjlighet att förverkliga sannolikheten tillämpade delvis förstörts. Din maskin kommer nu att kunna hoppa in i ett dike eller ett fall från en klippa när du inte har tid att vända, eller det kommer inte att kunna återta kontrollen. Mycket bättre att få en dramatisk variation i vädret. Till exempel när du börjar resa över vidderna i öknen canyon eller på din bil vindrutan får en våg av sand och små grus, vilket kommer att verka så realistiskt att du kommer att tycka att egentligen är nu i en av öknen eller canyon. En snö dag spelet NFS The Run hjälper dig att få glädje av kritan bara fallit snö under hjulen på ett fordon, som åtföljs av unika motorljud.

Tack vare handlingen i spelet du kommer att bli glada. Huvudpersonen i spelet representeras som yrkesförare, som producerar pengar för livet genom att delta i de mest skiftande tredje lopp. Först nu får han visa sin förmåga genom workshops seger i de stora tävlingarna i vidden av den amerikanska västkusten. I själva verket är detta den viktigaste tanken bakom spelet. Nu kärnan i spelet är att passera på lång sikt, som är uppdelad i flera sektioner. Under tiden är du skyldig att bara ladda ner Need for Speed: The Run, för att njuta av den unika naturen som blinkar utanför fönstret. Alla samma projekt utesluter inte sannolikheten för jakten och lagföring av organiserad med deltagande av andra förare eller samma poliser.

Och är att ledningen och tomten finns det en möjlighet för en fordran, men i Need for Speed: The Run maskinen inte kommer att orsaka några förebråelser.

Skynda NFS The Run nedladdning, för att bevittna en annan vacker serie projekt.

 

Spelar också