Behov av hastighet: Carbon

Alternativa namn: Behov av hastighet: Carbon

Serien Game NFS är något berömd och känd världen över för varje spelare, och även de som absolut inte förstår racing spel och ha voitelskogo skicklighet, älskar denna serie av spel. Spelet Need for Speed: Carbon del tre högprofilerade projekt. Berättelsen om huvudpersonen, som presenteras för allmänheten Most Wanted, har fortsatt och i denna del. Ett utmärkande drag i det här spelet vinns av polisen, som nu var lite lugnare. Och här är vad fansen jublar den allra första versionen av spelet, skaparna beslutat att återlämna nattläge tävlingar. Varje bil som presenteras i spelet för deltagarna Carbone val, i viss mån likna samma legendariska bilar från Most Wanted. Men att välja en bil sortiment är mycket stort. Denna sport och miniatyr, och racing, och kompakta bilar, muskelbilar och alla många begrepp. Nu för spelet deltagarna har möjlighet att konkurrera om priset på sig själv till sig själv, och nu dedikerade teamet. Teamet kan bestå av spelare som är mest olika färdigheter, varför är väsentligt ökade möjligheter att vinna seger i tävlingen.

Sammanlagt trots att just spela Need for Speed: Carbon är förbjudet när du deltar i dragracing, har fans av extrema känslor inte övergett spelet, förutom som beslutade skaparna för att behaga dem som älskar spelet och återvände favorit drift. Det finns en annan modifiering av återgång till realläge simulator, som till stor del handlar om det första utkastet av spelet. Med alla de skador som du har möjlighet att sätta bilen i spelet ser så nära verkligheten. Och grundarna kunde lägga sannolikheten av brinnande bilar, vilket bidrar till en mer realistisk kurs av gameplay.

För att starta spelet du måste ladda ner Need for Speed: Carbon och sätta spelet klienten på sveem dator. I projektet kommer du att förvänta sig en hel del uppgifter och avtalade tider, att enda skillnaden från tidigare omgångar vara att nästan alla kontroller kommer att utföras i en begravd nära tävlingsbanan. Ville bara nämna att i den regim snålskjuts avbröts.

I Need for Speed: Carbon gratis spel för varje deltagare har möjlighet att uppleva de mest avancerade städer i gatorna, som utvecklade skaparna av projektet slutar inte med att göra den första delen av spelet. Titta bara bra förtjänar annonsera Valley, som innehåller ett antal innovationer inom detta projekt. Den skarpa svängar och otroligt kraftfull i Need for Speed: Carbon maskin kommer att ge de nyaste korten unik smak. I det här spelet, kan även de minsta misstag kostade livet, så du måste noga övervaka situationen. Slagsmål är i dalen särskild uppmärksamhet. I konfrontationer finns det två typer av strider: från början din karaktär försöker närma sig så nära som möjligt till motståndaren, så att glas går snabbare, och efter som utför samma åtgärder motståndaren. Lär dig alla nyanser av gameplay möjliga, om man ser till spelet Need for Speed: Carbon video trailer!

De flesta av deltagarna i spelet förstås märkt att vilja överväga fler helt nya lägen, dock ange lägen som redan fångat intresset hos riktigt samma sätt som. Men ladda ner NFS Carbon är nödvändigt för alla spelare som respekterar sig själv!

 

Spelar också