Need for Speed ​​2

Alternativa namn: Need for Speed ​​2

Vem bland spelare med erfarenhet känner till spelet Need for Speed ​​2, som är i Ryssland i början av 1997 och fick den ryska titeln "Need for Speed ​​2." Denna arcade racing simulator släppt på den tiden med förbättrad grafik. Så, om du kommer ihåg, över en linje eller plan som flyger nära tåget passerade. Men allt detta prakt spelare stirrar inte i första hand - halsbrytande hastighet fordon får inte bli distraherad från vägen. Ett spel kör Nid odds Speed ​​2 erbjuder sex typer och de var alla runda. Om du begär online spel Nid odds Hastighet 2 video, då ser det kan presentera nivå av datorgrafik på tiden och gonyalka i allmänhet. För hela upplevelsen, kan du utan problem Need for Speed ​​II ladda ner och installera på din dator, för att personligen testa detta spel. Speciellt att det är systemkraven på alla moderna datorer.

Spelet Need for Speed ​​2 bilar, vilket skulle kunna använda en spelare var som följer:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1,

• Lotus Esprit

• ItalDesign Kala

• Izdera Komendatore.

När du började i Need for Speed ​​2 spel, såg då att det här spelet återkallades polis, och utvecklarna har beslutat att öka frekvensen av de eventuella misstag som gjorts av en motståndare, som styrs av en dator. Själva processen av loppet var mycket mer dynamisk och mer komplex: nu skamlöst kan bjuda sina motståndare, att försöka slå dem från spåret.

Alla ovanstående, föreslår i sin helhet att NFS2 spel för slutet av nittiotalet var ganska lyckad och fick jubel från fansen rankade gonyalok väg. Men det var allt i det förflutna. Och vad händer nu?

Om du nu hamrade frasen i din webbläsare - hämta Nid Speed ​​2 formulär, då det kan hitta länken till den officiella hemsidan needforspeed. com. Att gå dit och välja det ryska språket, kommer du att se att spelet Need for Speed ​​II finns i dag. Endast den aktuella versionen av detta spel kallas Need for Speed ​​Rivals och gjort det redan på motorn, "generation nästa» Frostbite 3. Nu, tack vare det befintliga systemet ALLDRIVE kombinerat enkel-och kollektiva former av racing. Detta system gör det möjligt att radera linjen mellan single-och multiplayer. I spelet finns och förare och polis. Varje grupp har sina egna unika egenskaper och förmågor. Du kan spela för någon av dessa två klasser. I detta spel du kommer att ha tillgång till 26 olika maskiner. En mycket viktig fördel med detta spel - det är valfrihet. Endast spelare själva bestämma vad och i vilken ordning han vill passera. Välja nästa race i taget, eller den vanliga tävlings förföljande för dig. I spelet en hel del andra fördelar. Sedan dess besöker webbplatsen, köpa spelet och jaga din njutning!

 

Spelar också