MU Online

Alternativa namn: MU Online

MU Online - multiplayer online-rollspel i genren science fiction. Och de definitivt lyckats. Efter MU Online spel var inte bara berömd, men också massa spel. Också ett stort plus att du kan spela spelet MU Online gratis.

För att starta spelet du kolla in videon och skärm MU Online, och sedan måste ladda ner spelet MU Online. Och nu kan du kasta sig in i världen av fiktion.

Nu gör en kort genomgång av MU Online. Låt oss börja med det faktum att du kommer in i en värld av MU. Själva namnet på standarden är inte talar om att det inte är enkelt och vanligt. I själva verket är det. Det är alla underbara och fantastiska. Innan du välja mellan tre vyer karaktärerna:

• The Dark Knight,

• Mörk trollkarl;

• Elf.

The Dark Knight - ett stort plus - en mäktig fysisk kraft.

Dark guiden - omfattas av element - is, eld, blixtar.

Elf - edfiyka. Bra som ett lag och individuellt.

Men gameplay av detta spel kan du skapa en enda person upp till åtta tecken. I så fall kan du prova någon karaktär. Och det mest intressanta i spelet nej inte en lika karaktär. Alla är olika. Som skapare ger ett stort urval av kläder och utrustning.

MU Online spel kan du skapa grupper i två versioner:

• Tillfällig - Party,

• Permanent - guild.

Här plus är att du kan ringa dina vänner och skapa en trevlig grupp.

När du väljer det tecken du får i en viss klass av varje stad. Och där har du bröst som syftar till att lyfta dina pengar.

Genom hela spelet kan du hitta massor av intressanta och fascinerande fakta.

Men ändå kommer du inte att bli rik lätt.

Spelet är gjort i bra grafik, kan du enkelt skilja mellan situationen i staden. Ideal spåras tecken, inget att släpvagnar. Ljud minne och inte distrahera från spelet.

I allmänhet kan du starta spelet med fantastiska karaktärer i deras charmiga världen. Du spelar bra!

 

Spelar också