Mortal Kombat Komplete Edition

Alternativa namn: Mortal Kombat Komplete Edition

Spel Mortal Kombat Komplete Edition - är en ny skapelse från företaget faytingovy - High Voltage Software. Utgivare av detta spel var de två företagen och Warner Bros Interactive Entertainment. Spel Mortal Kombat Komplete Edition pc omedelbart spridas runt om i världen och har vunnit världsomfattande popularitet direkt efter publicering. I Mortal Kombat Komplete Edition är ett nöje att spela! Skalan består av tre divisioner, som gradvis kan fyllas i beroende på hur växande arsenal av tekniker hjälte. För att åstadkomma detta använder de alla typer av vapen och magiska trick. Inte undra på året att spela PC-versionen, det var erkänd som den bästa faytingovy spelet.

Mortal Kombat släpptes på flera plattformar. On - Xbox 360 och PlayStation 3 utgång hölls under våren 2011. Naturligtvis, efter utgivningen av denna spelutvecklare fick ett stort plus - är otroliga försäljning av spelet och samma otroliga entusiastiska jubel av kritiker från hela världen - inte kommer att tvivla spelare. Digital version av spelet Komplete Edition för persondatorer var tänkt att komma ut 3 Jul 2011 år. Men full låda med skiva spel, gick till hyllorna och hyllorna i den tredje augusti.

- OS: 32-tion, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

4 GHz eller AMD Athlon X2, 2. 8 GHz.

- RAM minst: 2 GB.

- Video eller NVIDIA GeForce 8800 GTS, eller AMD Radeon 3850,

- OS-64-bit, Windows Vista, 7-ka, ka-8;

- Inom processor - Intel Core i5 750, 2. 67 GHz eller AMD Phenom II X4 965, 3. 4 GHz

- RAM - 4GB.

- Video-nivå - NVIDIA GeForce GTX 560 eller AMD Radeon HD 6950,

- DX 11. Samtidigt spelet görs utmärkt ljud ackompanjemang: Bakgrundsmusik är här och, skarpa skrik, den ursprungliga frasen.

 

Spelar också