Might & Magic Duel of Champions

Alternativa namn: Might & Magic Duel of Champions

Might & amp; Magi Duel of Champions online spel & ndash; gratis webbläsare kortspel som kräver användning av strategier. Du transporteras till spännande fantasivärld där du slåss med samma spelare som du gör, eller kämpa med artificiell intelligens. Med en uppsättning kort, bestående av båda dessa typer av enheter, händelser, tecken, trollformler och lycka, kan du göra stora saker. Nederlag hjälp rätt taktik, korrekt inriktning av de stridande styrkorna, skicklig användning av magiska trollformler och förmågan att skapa händelser som kommer att vara till hands. Troligtvis tomten Might & amp; Magi Duel of Champions på nätet kommer att verka bekant. När allt kommer omkring, projektbolaget Ubisoft Quebec skapas i de bästa traditionerna i Internets roligt. Men tror inte att spelet Might & amp; Magi Duel of Champions är izbytyh plagiat. Den har många funktioner som kan glädja även de mest krävande användarna.

Det första du behöver för att tränga in i extraordinära världen & ndash; Detta kanske & amp; Magi Duel of Champions registrering. När du skapar ditt konto kommer att kunna ladda ner klienten. Det är värt att nämna att du kommer att få ett e-postmeddelande med en aktiveringsnyckel för tjänsten Uplay. Med rätt länk, kommer du att upptäcka tillgång till virtuell verklighet. Gå med i spelet Might & amp; Magi Duel of Champions & ndash; processen är ganska enkel. Fyllning noga de obligatoriska fälten (användarnamn, e-postadress, lösenord, födelsedatum), och genom att kontrollera, bekräfta att reglerna följs, kan du vara säker på att administrationen skickade omedelbart nämnda skrivelse. När det gäller systemkraven, inte ens om problemet inte du störd. DuelofChampions spela i detta avseende helt nyckfull och njuta av spelet är fullt möjligt att använda PC genomsnittliga parametrar.

Så, var börjar man för första gången till den nya världen? Eftersom du kommer att spela på den sida av en av de befintliga fraktioner i början du behöver för att göra ett val. Might & amp; Magi Duel of Champions kan du spela som en del av alla beställningar, Inferno och Necropolis. Från de valda fraktionerna beror på utgångs uppsättning kort som du besitter. Men detta betyder inte att du inte kan öka utbudet av tillgängliga kort. Med tiden kommer du att tjäna pengar (guld eller tätningar), där du kan spendera efter eget gottfinn. Till exempel, för inköp av hela däck eller enskilda kort set. Om så önskas vlazhivat riktiga pengar ingen tar dig direkt till det. Så, om du inte vill tillbringa tid på ansamling av spelets valuta, köpa nya stridsenheter för riktiga pengar.

Hur gick striderna äger rum? Handlingen utspelar sig på fältet, uppdelat i 16 positioner kort. Du själv att bygga leden av soldater, med hänsyn till det faktum att olika enheter utföra sina uppgifter. Archers, änglar, zombies, gripar, helvete hundar, Paladins, demoner, skelett som syftar till att attackera fienden. Bakom soldaterna är huvudpersonen. Om du skär en remsa av livet fiendens hjälte till noll, kommer den att förbli försvarslös. Du måste göra allt för att nå detta mål. Men glöm inte samtidigt som motståndaren drömmar så snabbt som möjligt för att komma till dig. Resultatet av slaget inte bara påverkar användningen av kortheter. Vad händer kan dramatiskt förändra om i kursen är kartor över Fortune, händelser eller besvärjelser. & Nbsp; fogar Spells, som han inte förväntar sig, och hjälpa till att förbättra styrkan hos dina soldater eller bota, vid behov, den berörda enheten. Och för att spela kort av förmögenhet, och händelser som du måste pumpa hjälten siffra som heter & laquo; & raquo;. Öde Med kortet får du en förmögenhet en möjlighet att skapa förutsättningar som inte är särskilt kommer att uppskatta motståndaren. I själva verket, i det här fallet ändrar du vad som händer i deras fördel. Tja, händelsekort tillåta eller ta två nya kort från däck, eller gå onödigt att göra ett försök att dra en bra karta. Detta är särskilt viktigt i kritiska situationer, när det börjar kännas att du har något att spara. & Nbsp;

Förutom parametern & laquo; öde & raquo; hjälte begåvad och andra egenskaper: styrka, magi, hälsa. Ta hand om deras gröda, att upptäcka nya möjligheter. Du måste tänka på att alla kort förbrukar energi. Så måste vi övervaka flödet och det tar hand om ackumulering. I allmänhet kan spela & amp; Magi Duel of Champions måste vara mycket försiktig. När allt kommer omkring kan man fel steg kasta dig ner i avgrunden, och rätt beslut föra kollapsen av den hatade rival.

Naturligtvis är din plats i världen klassificeringssystemet således en indikator på framgång. Därför är alla här försöker vinna tillbaka sin plats i solen. Naturligtvis beror mycket på tur, men hårt arbete och kan göra underverk! Ja, vad är poängen att argumentera länge?! Börja spela spelet Might & amp; Magi Duel of Champions nu och visa alla vad de är kapabla! Lycka till!

 

Spelar också