MicroVolts

Alternativa namn: MicroVolts

mikrovolt på nätet & ndash; fri fler dynamisk spel, som är en 3 d shooter med en tredje person. Med hjälp av olika lägen, kommer du att kunna njuta av spännande strider som förekommer på platser realistiska färgstarka spel. Du måste upprepade gånger engagera sig i strid, bära en hel del intressanta jobb, ta hand om vapen, pumpa din karaktär, försök att tjäna mer än i spelet valuta för att kunna visuellt konfigurera en hjälte på sitt eget sätt. En mängd olika saker, stora kartor, en mängd olika lägen och roliga karaktärer och ndash; allt detta hittar du i mikrovolt Online, projekt som skapades av NQ spel 2010 Han dök upp på Internet tack vare killarna från RockHippo Productions . Gå med i gaming community och njuta av en oförglömligt äventyr!

Innan du kan ladda ner mikrovolt, måste du skapa ett konto. Konto har registrerats på följande sätt:

- fyll i de obligatoriska fälten (användarnamn, lösenord, bekräfta lösenord, Nick, E - post Bekräfta & nbsp; e-postadresser),

- Välj en säkerhetsfråga som nästa rad passar svar,

- in de tecken från bilden,

- sätta en bock, som bekräftar viljan att ta emot nyhetsbrev.

Observera att användarvillkoren och sekretesspolicy accepterade av dig själva det faktum att registreringen, så att även bekräfta någonting. Skapa en gratis konto och njuta av spelet kommer du att kunna om du äger en dator önskad konfiguration. Även om det är rättvist att säga att de rekommenderade systemkraven är ganska låg:

- ett operativsystem Windows XP SP , 2 / Vista [7 ] / Windows 7;

- , processorn & nbsp; Pentium 4 februari. 0 GHz / Dual Core 2. 4GHz;

- grafik GeForce 5600 / Radeon , , 9600

- 512 MB RAM,

2 GB ledigt hårddiskutrymme.

Så snart alla formaliteter avvecklas och kunden installerat på din dator, kan du börja spela mikrovolt. Först och främst för att välja ett tecken. Här är de tillgängliga klasser:

- Knox stel utseende, men en bra själ. Skämt för honom i första hand. Och han vet och vet hur man använder lagar gatan.

- Naomi & ndash; kvinnlig bild med utseendet av dockorna. Vänlig, trevlig, leende, kunna dansa vackert denna charmerande person vet hur du anger fiender i förvirring.

- C , . H , . I , . P , . - Humanoid med utbytbara kroppsdelar. Detta mekaniserad docka som samlats in från en deponi hittade detaljerna. Det finns en evig otålighet och iver att slåss.

- Pandora & ndash; ledade, förförisk docka med hjälp av djävulska knep. Rival Naomi och hatare av män hela sitt liv för att göra en särskild ilska.

Tja, vem är du mest sympatisk?

& nbsp;

Som nämnts, är spelet kan skryta Mikrovolts ett brett utbud av lägen. Du, naturligtvis, undrar vad exakt användarlägen finns tillgängliga, kärleksfull virtuell underhållning. Beroende på spelarna delas in i röda och blå lag. Men på vilken sida skulle du är, bör du göra en stor insats. Du bör alltid ta hand om nytta och spara MicroPoints, som delas ut för att döda fiender. Expanderar utbudet av sin kapacitet, Suck karaktär och träna mer och mer svindlande bedrifter! Låt varje erövrat nivå kommer att vara en glädje, och dagliga humör & ndash; Endast regnbågen! När allt kommer omkring, mikrovolt spel och skapade för dig att glömma tristessen för evigt!

 

Spelar också