Metro 2033

Alternativa namn: Metro 2033

Metro 2033 - är ett dataspel av ukrainsk studio 4A Games, skapade detta spel i genren first-person shooter under 2010 på eponymous roman av D. Glukhovski "Metro 2033". Utvecklare ganska kreativt sätt att processen för bearbetning av scenen.

Om du väljer att ladda ner spelet Metro 2033, började sedan spela det, kommer du att lära dig att handlingen äger rum efter den tredje världen kärnvapenkrig, varefter alla överlevande steg ned i tunnelbanan, som blev självständiga stadsstater, som är laddade med krig Kommunister och fascister köpmän. Du kommer att bekanta sig med huvudpersonen Andrew enkel kille som bor i tunnelbanan "ENEA" och av misstag hamnat i de märkliga omständigheter. Stalker Hunter instruerar honom ett mycket viktigt uppdrag ... Vi kommer inte att berätta historien om att Metro 2033 spel utvecklades för dig oförutsägbar.

Förutom detta Artem

• Hunter - en medlem av Order "Sparta".

• Jack - en av Artem.

Och Bourbon, Han, Andrew "Mästare", Sasha, Ullman, Paul Maxim Komarov, Miller, Daniel, Vladimir, Boris och Stepan.

Om du ännu inte har beslutat om att ladda ner Metro 2033, råder vi dig att be om Internet Video Metro 2033, ser att du ser till att spelet har vacker grafik och PhysX-effekter. I många filmer kan du se hur underbart belysning i spelet utlöses små objekt, skapa en atmosfär av slitna världen.

Endast den senare kommer att vara mindre och mycket snabb.
 

Spelar också