Medeltids Online

Alternativa namn: Medeltida

Medieval Online spel & ndash; Multi klient fantastisk strategi, som utvecklats i det förflutna, höljd i legend. Du transporteras till XII-talet och delta i strider som syftar till att fånga så mycket mark medeltida kungarike där bara dog ner blodiga korstågen. Kanske rikedomar kommer inte alltför klokt, försvaga statens inbördes krig. Det kan i stället vara vänligt dela makten och arbeta tillsammans för att förstå ekonomin i kraft, vilket gör det till ett kraftfullt och oövervinnerlig. Men alla tror sig. Så vad & nbsp; och du får i miljön så själviska personer har rätt att svänga sina rättigheter och försöker riva av en bit mer. Naturligtvis, ensam du inte åstadkomma mycket. När allt kommer omkring, sker den mest betydande omfördelning mark under våldsamma klan krig. Så leta efter allierade & ndash; och mycket mer! Du kommer att kunna bevisa att det är du förtjänar att vara härskare!

För att spela spelet Medieval Online , behöver du en Internet-anslutning och en dator med följande konfiguration: OS Windows 7 Windows [ 1] Vista Windows XP ; 1.4 GHz processor; grafikkort med 128 MB; 512 MB RAM och 100 MB hårddisk. Ladda ner Medieval kommer att bli efter att skapa ett konto. Medieval Online Registreringen är mycket enkel: ange användarnamn, lösenord genomtänkt och meddelas en e-postadress. När spelet startas, måste du skapa huvudpersonen.

De tecken som du lyckas delas in i två kategorier: huvudpersonen och legosoldater. Du väljer, vad skulle vara din ledare, än mindre en trupp av legosoldater bildade successivt och rymmer krigare med olika specialiteter. Generellt i Medieval Online , det finns tre klasser. De skiljer sig inte bara kompetens och karaktär, men även vapen. Så kyrassierer föredrar att bära tunga rustningar och sköldar, som hjälper dem att inte vara rädd för tät sammandrabbning med fienden. Dessutom, de är härdiga och för varje enhet är de första backar. Marines är inte heller rädd för att slåss nära som kan äga olika typer av vapen. Även om deras försvar är svagare än män på armar, men deras aggressivitet och styrka till mer än kompensera för detta. Men den tredje klassen, pilar, gynnades föra lossnar bara på avstånd. De använder pilbågar, armborst och spjut. Medan du gör det mycket skickligt. Så, trots en mycket svag försvar, kan orsaka skador på fienden bokstavligen irreparabel. Kära befälhavare, kom ihåg att samla laget för den kommande striden, bör försiktighet iakttas för att de olika soldater in i dess sammansättning. På så sätt kan du se din framgång!

Förresten, om din huvudpersonen tillhör några av klasserna och väljer utmärkande för denna klass specialisering betyder inte att andra inriktningar kommer att vara permanent stängda. Byta yrke och prova på en helt annan möjlig på den första begäran. Det bör dock varna dig att inte hoppa från en specialitet till en annan, egentligen inte behärskar någon av dem. När allt kommer omkring, som de säger två harar inte har tid och om du ännu inte har uttömt de möjligheter som ett yrke, är det bäst att inte rusa till den andra. Endast konsekvens och grundlighet i tid producera det önskade resultatet. Så vara smart om du vill erövra riket!

Spelet Medieval öppnar svindlande utsikter, och om du noga pumpas genom de två grenarna av & ndash; nämligen Art Leader och militära Cases & ndash; du verkligen kan bli oövervinnerlig. En klok bildade en avskildhet av 16 legosoldater kommer att bli en verkligt stöd i denna skoningslösa krig. Glöm inte att ett tecken är uppdelad i flera typer, och behovet av att förbättra dem hela tiden. Så måste du vara uppmärksam på följande parametrar:

- de grundläggande objekt (pansar, hälsa, energi),

- fysiska egenskaper (styrka, fingerfärdighet, uthållighet),

- mentala egenskaper (mod, intelligens, noggrannhet),

- de tekniska egenskaperna (attack hastighet, rörelse hastighet, översyn, skador).

Seger, som väntar på dig, kommer att tillföra erfarenhet och poäng, viktigast & ndash; lära sig att använda dem klokt. Dessutom, när du börjar Medieval spelar, är det nödvändigt att spara spelet valuta. Pengar behövs inte bara för inköp av föremål av utrustning, men också att betala löner legosoldater. Annars som vill riskera livet till förmån för din ambition, och till och med gratis. Ge alla nödvändiga soldater. Försök att tiden för att förse dem med nya vapen så snart den blir tillgänglig och ndash; och de är redo att följa dig till världens ände.

Förutom att spela Medieval Online måste hålla ett öga på utrustningen. Så snart märkte att vapnet behöver repareras, dröj inte fallet på obestämd tid. Annars förlorar du det rätta.

Spelet Medieval 2 är intressant och fylld med många detaljer, men med samma enkla att hantera. Huvudmenyn består av följande delar som en kasern, information om en karaktär, träd utveckling, lager och ryggsäck, lag träd rekryteringsmarknaden, butik, party. Du har alltid allt kommer att vara på plats, vilket är ganska bekvämt, eftersom kaos är inte bidrar till genomförandet av planerna.

Spelet är säker på att ge dig de medeltiden många trevliga stunder och bli en oumbärlig del av din fritid! Prova & ndash; och se själv!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar