Bälgen. Mark

Alternativa namn: Bälgen. Mark

& nbsp;

bälgen. Land online spel & ndash; postapokapsticheskaya MMORPG spel med fantastiska kund teman. Denna unika kombination av otroliga evenemang med en touch av fantasi och häpnadsväckande teknik i framtiden. Bälgen. Inskrivnings tar dig in i framtiden, där kommer att kunna observera med sina egna ögon vad som händer i världen, som är så förändrad kärnvapenkrig. Katastrofen drev människor till kosmos och ledde till mutationer varelser som stod kvar på planeten. Insekter och djur har förvandlats till farliga monster och mutanter smeknamnet mol grund av att leva under jorden, och gjorde brutaliseras. Människor som har återvänt efter många år på jorden, kommer att få kämpa mot allt detta onda. Vi måste förstöra de blodtörstiga varelser norovyaschih attack i de mest oväntade ögonblick. Mänskligheten hade tagit för att bygga baser och inrättandet av skyddsåtgärder i syfte att få över till skydd mot farorna av alla slag. Och när det gäller behovet av att lämna skydd och gå ut i det fria, måste vi använda stora bälgen. När allt kommer omkring, jordens atmosfär, är ännu i luften förgiftad! Så de som kommer att spela i bälgen. Marken måste lära sig att anpassa sig till olika förhållanden.

Att du kan enkelt ladda ner spelet BÄLG. Jorden, se till att din dator uppfyller följande lista av nödvändiga parametrar:

- operativsystemet Windows XP / Vista / 7,

- & nbsp; Processorn 1000 MHz,

- 64 MB grafikkort med stöd för OpenGL 1. 2;

- & nbsp; 256 MB RAM-minne.

Datum spel bälgar. Mark som hölls i klienten. Du måste ange ditt användarnamn, lösenord, och komma med ett smeknamn. Också överens med reglerna för spelet. Det är allt, nu finns det inga hinder i vägen för ett spännande äventyr!

För att spela spelet BÄLG. Marken dig på sidan av en av de befintliga nationer. Det finns bara tre:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Opara hade använts för att hänvisa till soldater i den hetaste punkten i strider. Även fångar från andra nationer också skickas här. Du kan bara föreställa mig en sådan kontingent! Men för en tid nationen blev självständigt och för närvarande leder sin politik.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Krada mycket friliggande nationen. Den består av oberoende piloter som i princip ett annat liv kan inte föreställa sig.

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Kräver & ndash; en nation där det finns ordning och invånare ängs buga inför lagen. Piloter och forskare i denna nation älskar rättvisa och är villiga att offra, om bara det alltid kommer att regera.

Varje nation har sin egen stad, som är alla nödvändiga faciliteter. Här är en lista över byggnader som kan användas invånarna i: affär päls, butiksutrustning, lager, forskningsstationen, anläggningsändringar bälgen, reparationsverkstäder, fabrik utrustning, fabriks färdigheter. Varje plats är avsedd för vissa funktioner i spelet.

Spelare har status som bestäms av de åtgärder som genomförs i förhållande till de andra tecken. Du kan ha status som neutral legosoldat eller en rebell. Men vem du är och vilken sida inte skulle slåss, måste du ta hand om sin egen utveckling. Du måste pumpa huvuddragen i & ndash; färdigheter (förmåga att använda vapen, att använda skydd, och så vidare. ), Samt ytterligare information, som kallas färdigheter. Färdigheter är indelade i kategorier som Sniper, gruvdrift, fackhandeln.

För att bälgar. Mark var bekväm att spela, måste du ta hand om den väl beväpnade och annan nyttig utrustning. Arsenal av vapen i spelet är imponerande. Här finns kulsprutor och kanoner, och phasers och granotomety och laser, samt energi vapen och andra dödliga saker. Dessutom måste du köpa ammunition, som omfattar skal, kulor, plasma, raketavgifter phaser delar. När det gäller resten av utrustningen, är spelet tillgängliga enheter, reaktorer (kraftutrustning), chips (ytterligare enheter, som gör det möjligt att höja några av de egenskaper hos karaktären), reparationssatser, rysare, teleportatory stationära utvinnings- moduler (används moduler) och tilläggsmoduler för gruvarbetare och transporter. Och, naturligtvis, det viktigaste elementet i spelet & ndash; robotar, med smeknamnet pälsar. De är krigare, spaning, transport, getters. Såsom framgår från namnen själva, robotarna utföra olika funktioner.

Leken Bellows. Landet har förberett en hel del intressanta uppdrag. Målen är den typ av utbildning, liksom de som kräver döda monster och samla plundra. Monster själva är ett stort antal. Detta skalbaggar, & nbsp; och sniglar och spindlar och maskar och björnar, och hästflugor och annan smuts. Genom samma byte, till exempel, är det giftiga körtlar Spider, Scorpion Claw, Munstasch Mantis, Worm etapper, Crystal Green, magma container- och mer. Allt som man kan få när du utför uppgifter, kan lagras i lastrummet. Det är värt att nämna att tag i rädsla för att det bidrar till att bevara föremål.

Spelet har allt för en framgångsrik marknadsföring till toppen, viktigast & ndash; inte för lat för att göra en insats. Gå med den virtuella världen och visa alla dina talanger! Låt dig alltid leende lycka till!

 

Spelar också