Mass Effect 3

Alternativa namn: Mass Effect 3

Tyvärr, fascinerande och intressant science fiction-genren idag kan förvaras säkert i Red Book. Och även om ett visst mått av fantasi historier om rymdskepp och hotfulla främlingar regelbundet, att rangordna dem till den ursprungliga science fiction-genren kan vara en sträcka. Minns att science fiction anses vara den som inte motsäger resultaten av modern vetenskap, som verkligen inte kan sägas om den här filmen, inte om spel, speciellt. Men Mass Effect 3 - ett spel som försöker återuppliva den verkliga fantasi. Märks att utvecklarna studerade noggrant alla funktioner och egenskaper i genren innan du började arbeta på trilogin. Även de mest komplexa fantastiska ögonblicken i spelet ser naturligt lämpar sig för logikens lagar och förklaringar (ja, naturligtvis, om du inte är en kritiker, och kommer inte att gräva för djupt, försöker hitta en skillnad på ett ögonblick av verkligheten). God och riktig sci-fi-spel - det är den bästa lösningen Mass Effect 3 st.

Grunden för den vetenskapliga idéer i projektet tagit en sådan "noll element", vilket gör att du kan ändra en massa olika objekt i godtyckliga gränser. Spelutvecklare har låtit sig anta att närmare XXII-talet denna punkt, det - Mass Effect - kommer att användas var som helst och överallt (i Mass Effect 3 uppdrag på något sätt visa det i handling, om du vill kunna förstå! ). Och det kommer att vara relevant inom alla områden av mänskligt liv och verksamhet: i motorer för flygplan och rymdfarkoster, vapen, husgeråd. Vid första anblicken kan det tyckas ganska förvirrande och orealistiskt, men för att förstå mer seriös, kan du hitta en förklaring till alla människor utan undantag. Dessutom är det mest surrealistiska inslag i Mass Effect 3 - ett vapen som fungerar genom att ändra kylflänsen, och den har en vetenskaplig grund. Som ni ser, spelet skaparna till eget skapande kom med största ansvar. Och att oavsett hur en kombination av kvalitet gameplay och mer eller mindre realistisk berättelse är nyckeln till framgång?

Innan du vill ladda ner Mass Effect 3, tänka på om du är bekant med de tidigare delarna av projektet. Om inte, kommer det verkliga nöjet att spelet inte att kunna få. Rekommenderar snarast komma ikapp. Dessutom är den första och andra delar av masseffekt inte värre än det slutliga utkastet till trilogin. Att gå in i spelet, så vet du att den legendariske hjälten Shepard avfyrades från organisationen, men under en lång tid utan arbete återstår, naturligtvis, inte kunde. Redan bekant för Mass Effect 3 tecken och nykomlingar kommer att hjälpa huvudpersonen en gång för att rädda jorden från invasion skördemännen. Slutligen fans väntade på projektresultatet - alla storylines konvergera i den tredje delen. Livligt föreställa mig allt du förberett för spelet kan ses till Mass Effect 3 trailer video. Tro mig, du kan inte förbli likgiltig!

 

Spelar också