Magicka Magicka Collection

Alternativa namn: Magicka Magicka Collection

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2 GB

Grafikkort: GeForce 8800/Radeon X1900

Diskutrymme: 2 GB

Magicka Collection - en komplett samling av alla delar av det populära dataspelet i stil med action-äventyr. I spelets handling är baserad på den nordiska mytologin, där du kan träffa och militanta gudar och mytiska monster och massor av allt annat. Magicka berättelse om kampen att vara fyra magiker som befinner sig i en av de gamla order, som kämpar med en kraftfull mörk trollkarl Grimnikom och hans horder av onda varelser. Under konfrontationen Fyra magiker vet att jag själv Grimnik bara en marionett i händerna på en gammal demon Assatura, som i århundraden har kämpat mot den mänskliga rasen och kommer att förstöra helt Midgård. Skarpsinniga spelare kommer ofta snubblar på länkar till andra spelprojekt, och även filmer. Så här kommer att bli lätt att hitta skämt i ämnen Warhammer eller Diablo, World of Warcraft eller Dungeon Keeper, så gör inte bara vstretyatsya omnämnande av Star Wars-äventyr eller Monty Python.

Spel

Äventyrsspel Magicka Arcana bildas isometrisk graf, där spelaren kommer att vara en av de fyra stora guider motsatta Grimniku mörk trollkarl och hans ännu mer ond demon Assaturu patron. Single play kampanj består av 13 sammankopplade uppdrag, kommer en del av dem ger dig möjlighet att föregå med flera tecken. Spelet Magicka har ingen tydlig uppdelning mellan spelaren klasser och var och en av sina hjältar har i sin arsenal magiska personal för att skapa ett stort antal trollformler, eftersom denna post kommer att vara oumbärlig i närstrid. Dessutom Magica tillåter användning som ett närstridsvapen och den berömda svärdet Excalibur, som omges av alla kanoner i genren i stenen.

Items

Game Magicka, ett spelsystem snarare lindas runt ett flertal basstationer magiska inslag. I varje del av Magicka Collection kommer komma och gå olika trollformler med hjälp av de grundläggande elementen och deras kombination kommer att ge fantastiska resultat.

 

Spelar också