Förlorat Sektor

Alternativa namn: Förlorat Sektor

spelet förlorat sektor & ndash; gratis MMORPG med omgångsbaserade strider, vilket händelseutvecklingen i realtid. Det är en hård värld där att överleva behöver en klok strategi och taktik. Du transporteras i 2035, och det första intrycket är att de är i postapokalipsticheskoe tid. Det är nästan sant, även om det fanns en global katastrof. Skyll de fyra åren av krig, och hade tillbringat större delen av städerna. Under den fruktansvärda showdown förstörde 99% av stadsbefolkningen. Det hela började med en farmakologisk genombrott. Läkemedlets läkemedel & nbsp; & laquo; Rebis & raquo; På grund av dess egenskaper det har blivit så för alla, att folk inte kunde vänligen dela den. Givaren andra ungdomar, omedelbart regenererande celler och hjälper till trubbiga avstötning av implantat, lindrar smärta medicinering var orsaken till konflikten mellan myndigheterna och vanliga människor. Folk vill inte komma till rätta med det faktum att regeringen har delat dem & laquo; nivå av socialt ansvar och raquo;. Hurt bestämde sig för att försvara sina rättigheter. Lanserades 2031 med en tid av krig avtagit, men FBI och koalitionen fortsätter att kollidera, att försöka vinna över så många självständiga stater och städer. Dessa oberoende städer och avser Broxton & ndash; den plats där det händer spelet.

För att spela spelet online Förlorade Sector Du måste ladda ner & nbsp; och installera det på din dator. Förlorade Sector registrering ger tillgång till spelet, och du kan återgå till de invigda vid en lämplig tidpunkt. Att skapa ett konto är som följer: ange din e-postadress, lösenord, bekräftade lösenord för att skriva om koden från bilden, acceptera användaravtal. Gå med i spelet Förlorade sektor och lanseringen kommer att lyckas och kommer att öppna dig till en fantasivärld fylld med äventyr, om din dator uppfyller följande lägsta systemkrav lista:

- operativsystemet Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1-processor. 8 GHz (eller högre),

- kort klass NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB,

- fritt utrymme på hårddisken 500 mb,

- 1 GB RAM,

- Internet minst 256 kbps.

Som vi vet upphörandet av inbördeskriget har inte fört den önskade fred i Broxton. Därför börjar spela Lost sektorn, du kan inte undvika fientligheter. Grupper av lokala myndigheter fortsätter att kämpa mot kriminella och anarkistiska organisationer. Båda sidor har sina egna fraktion. Lag och ordning representeras av följande fackförbund: de militära enheter E81, Athanor-LABS, polis, Vanguard. Konfrontera dem Anarki, Diggers, smugglare, fångar, Resistance, Samlare, Geeks och kaos Alliance. Gå med och börja som vill aktivt försvara sin ståndpunkt. Det Förlorade Sector nätet och neutral part. Till exempel ger ligan handlare handel och postförbindelser mellan städerna. Var försiktig, eftersom spelet är fullt av de förlorade sektoroförutsedda överraskningar. Ibland kan näringsidkare och företrädare för de stridande fraktionerna krypteras dolda sändebud gamla regeringen och motstånd.

Så du har butted i denna ändlösa röran, vad det kan överraska Lost sektorn spelet? Först, ett brett spektrum av vapen. Valet ges inhemska, utländska, och tillhörande militär utrustning. Plus och utrustnings skiljer sig inte brist. För det andra, de enorma möjligheter för att utforska staden. Upptäck denna semi-övergiven metropol, att känna sig hemmastadda. Tredje, realistiska slagsmål, då du är fri att röra sig, med hjälp av tak, golv, trappor. Dessutom är det möjligt att använda skyddsrum. För det fjärde, otroligt noggrann simulering av flygningen av kulor och kollisionen med miljön. Femte, möjlighet att delta i de stora klanstrider och beslagta staden. Co-op-läge ger dig möjlighet att bättre klara av PvE och PvP uppgifter. Dessutom kan motståndare i slagsmål vara levande spelare. Och det är mycket mer intressant än att konkurrera med artificiell intelligens.

Jag har tappat Sektor Börja spela nu att självständigt bedöma sina förtjänster. Tro mig, du kommer inte bli besviken, eftersom företaget har tappat Sector Technologies har lagt allt för detta. Njut av, och låter dig alltid lycklig!

& nbsp;

 

Spelar också