Angels League 2

Alternativa namn: Angels League 2

Game League of Angels 2: tredimensionell skönhet.

Esli du är en beundrare av den första delen av fantasihistorierna, spelet Angels 2 kommer att glädja dig åt nya förbättringar:

 • Trehmernaya-grafik, otrolig dynamik och imponerande specialeffekter.
 • Over 50 tecken, var bland de nya karaktärerna du säkert kommer att träffa gamla vänner.
 • Att utveckla en strategi och implementera taktiken blev ännu mer intressant med nya funktioner.
 • Even mer dungeons befolkade av drakar, demoniska varelser, jättar och andra monster.
 • angels deltagande i strider, deras pumpning och förmågan att organisera sina egna ligor.

  Vas väntar på en kollision med det onda, men erfarenheten, magin, vapen och raseri för att hjälpa till att besegra alla fiender och slåss med huvudchefen. Han blev ännu värre, mer och mer, och det kan bara vinna tillsammans.

  tillbaka till kriget.

  Even bland fredens änglar varar inte evigt. Återigen återvände de gamla meningsskiljaktigheterna, upprorna långvariga onda väckte demoner av underjorden. Härliga änglar: Athena, Moira och Fortuna grundade sitt eget oberoende rike - unionen initierade, citadellet och kungliga odödliga gudar.

  Ingen vet när det blir fred, men hoppas ändå att leva upp till den tiden. Under tiden är det nödvändigt att plocka upp de gamla artefakterna, men för det behöver vi en ny liga av änglar.

  Det första viktiga steget är att kontrollera League of Angels 2. Bredvid ett fint urval av hans ängel med unika egenskaper. Du kommer att kunna gradvis utveckla dem och förbättra, med nya funktioner, hona existerande. För att göra detta följer du instruktionerna, vilket med fördel påverkar upplevelsen. Gradvis blir du så stark att de kan hantera riktigt farliga motståndare.

  Hotya alla änglingar i denna värld tillhör olika fraktioner, det hindrar inte dem från att bli med i ligan för bästa resultat. Tillsammans kan du utforska fjärrgrottan bebodd av hemska varelser, förstöra dem och få en välförtjänad utmärkelse.

  Vi ska spela League of Angels 2, med möjlighet att besöka PVP Arena att shlestnutsya en motståndare i en duell. Om du längtar efter spänning och skådespel, starta en massiv showdown mellan grupperna, och för att nå 20: e nivå har du rätt att skapa egna guilder och organisera massor av grymheter i fängelsehålorna.

  Dlya framgångsrik passage av uppdrag kräver bra utrustning, som är indelad i 4: e sorten:

  • Epichnoe
  • Legendarnoe
  • Neobychnoe
  • Redkoe

  Uhuru det kan vara naturligt eller påskynda processen genom att tillgripa hjälp av spelvaluta.

  Povysit nivå av hjälten i Angels League 2 iPlayer kommer också att hjälpa smycken, tillbehör och kläder, som är fästa vid vingarna och helt nya. Innan du skiljer hjälten i en annan kostym, lär du dig alla alternativ. Observera också att beställningarna är indelade i man och kvinna.

  Popadaya i en värld full av magi, du kan förvänta dig några överraskningar, så är det konstigt vad som händer? Din ängel är stark nog och kapabel, men i guilden blir den ännu kraftigare. Vill du lämna företaget, kan du alltid göra det.

 

Spelar också