Livet är konstigt: Före stormen

Alternativa namn: Livet - en konstig sak: Före stormen

Ny spel Livet är konstigt: innan stormen.

  Om diagrammet metamorfos. "Det betyder att författarna skickar oss i tre år innan huvudhistorien börjar. Det var vid den tiden som Chloe Price träffade och sedan vände sig med Rachel Amber.

 

Medan du spelar spelet Livet är konstigt: Före stormen kommer du att föras bort av en bubbelpool med komplexa tecken. Tjej tonåringar är alltid svåra att uppleva en uppväxtperiod, och de tror att allt är för komplicerat, tvetydigt, motsägelsefullt. De söker stöd från vänner, och bara så lyckas de övervinna varje dag den verklighet som har fallit på dem.

 

När Rachel plötsligt fick reda på att hennes familj hade en hemsk hemlighet under en lång tid, blev det radikalt avgjort hennes liv. Tunga tankar, ödets slag, problem av en annan plan kan undergräva tro på någons goda och mänskliga. Det är särskilt svårt att konfrontera dem med unga människor. Endast vänskap med Chloe hjälper en tjej att hantera situationen, även om hon själv behövde uthärda många tragedier, som faderns död, förlusten av hennes bästa vän och många andra händelser. Allt detta kan inte finnas i en själ och bryter inte. För det finns det flickvänner för att stödja varandra så mycket som möjligt, samtidigt som en bräcklig men pålitlig axel ersätts.

 

Download Livet är konstigt: Innan stormen är tillgänglig från september 2017. Som författarna till projektet berättade påverkar detta spel de sociala aspekterna av livet hos var och en av oss. Det finns stunder av död, förlust och lidande, men det negativa kompenseras av manifestationer av uppriktigt vänskap, kärlek och kärlek. Spelet är byggt på levande känslor och lämnar därför ingen likgiltighet. Chloe framträder framför oss som en ganska skarp och bestämd tjej.

V Livet är konstigt: Före stormen finns ett bonusspel avsnitt"Farväl". I den sista tiden kommer spelarna att få agera på uppdrag av hjälten Max Caulfield.

 

Spelar också