Les Royaumes Renaissants

Alternativa namn: Les Royaumes Renaissants

Game Royaumes Renaissants är en fri, internationell och verkligen massivt multiplayer online spel. Du behöver inte ladda ner något - för att spela en hel omgång i Föryngrad Kingdom behöver bara en webbläsare. Spelet återskapar perfekt en mängd olika genrer och har en strategisk roll och förutom den politiska komponenten.

När du är i Royaumes Renaissants för att spela, kan du fördjupa dig i en tid präglad av den tidiga renässansen Europa. Din karaktär kommer att börja spela rollen av en ödmjuk luffare, men om han kommer att ha uthållighet, uthållighet och skicklighet, så i slutändan, du kommer att få möjlighet att klättra i hierarkin och spelar en viktig roll i det politiska livet i kungariket.

Före pjäsen Royaumes Renaissants , se till att din dator uppfyller dessa systemkrav såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i ett spel Royaumes Renaissants tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1.                   På huvudsidan väljer du & laquo; registrering & raquo ;;

2.                   Ange inloggnings,

3.                   måste ange en giltig e-post;

4.                   Skriv in ett säkert lösenord, och upprepa det;

5.                   Välj och laquo; registrering & raquo; och Royaumes Renaissants registreringen är över.

Spelet släpptes 2004, efter att hon blev snabbt en klassiker, så att säga, en hänvisning till webbspel. Spel Royaumes Renaissants har präglats av många utmärkelser, har översatts till 25 språk och dess framgång är helt enkelt otänkbart.

Om du letar efter en blodig strid, eller senast & nbsp; konst 3D, sedan Royaumes Renaissants på nätet kommer att uppfylla alla dina förväntningar. I det här spelet, om du vill avancera i hierarkin eller inflytelserika person att ta ställning, måste du förhandla ... & Nbsp; Spelet Royaumes Renaissants - är en komplex och rik spel där mänskliga relationer över allt annat.

I renässansen, & nbsp; du blir en vagabond i det nya Europa i mitten av femtonde århundradet, och det är nödvändigt att gå vidare i den sociala skalan. Alla tecken som du kommer att stöta på i spelet, är en snickare, en bagare från vilken du kommer att köpa bröd, mjölnaren, som producerar mjöl, gårdfarihandlare, som importerar vete från fjärran länder ... och även borgmästare i din stad, din kommun domstol fogdar, domare, chefer för arméer eller drottningen av Frankrike!

du kommer Royaumes Renaissants för att spela och inse att detta är en enorm värld, som distribueras i hela Europa på 25 språk: du kan, till exempel för att ta en båt och korsa Engelska kanalen, och kan ansluta sig till ottomanska riket. Men du bör ha i åtanke under resan Royaumes Renaissants på nätet att den politiska situationen säger att du korsar gränsen, och därför kan orsaka konflikter!

Men om dessa äventyr är inte för dig, då kan du välja och fredlig livsstil. Kanske du hellre sträva efter att tjäna sitt uppehälle i spelet Royaumes Renaissants , med hjälp av ditt område och växande djur eller för att producera sällsynta föremål för internationell handel ( gobelänger, lokal sprit, och så vidare. d .. ). Varför inte öppna en restaurang eller en förmögenhet i handeln? Tack tjänade kapital kan du enkelt råd, till exempel för att bli borgmästare eller bara leva ett lyckligt liv, från bekvämligheten av din by i spelet Kingdom Revival.

& nbsp; Sedan 2004, utvecklingsteamet av Shogun ständigt berika spelvärlden & nbsp; Royaumes Renaissants på nätet på en regelbunden grund. Navigation, varvsindustri, medicin och sjukdomar är därmed en del av den senaste tidens förbättringar. Och under 2013, nya aktörer förväntar sig nya överraskningar. Gå med och utforska världen Royaumes Renaissants på nätet , om du gör det i tänderna!

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också