Legends of Kung Fu

Alternativa namn: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu online spel & ndash; Gratis fantastiskt klient spel, utformad i en anda av en stor kinesisk roman. Det är en värld där din status avgörs av förmågan att äga & nbsp; de gamla kampsporter. Respekt för invånarna i världen beror på förmågan att visa sina färdigheter. Eftersom alla vill förbättra sina stridskunskaper, spelet Legends of Kung Fu erbjuder utbildning i olika skolor, som lär ut grunderna i kampsport. Dessutom är du inte skyldig att registrera och stanna till slutet av endast en av de åtta skolor. Det är möjligt att använda sig av alla skolor på samma gång. Huvudsaken är att du har lyckats behärska interaktionsteknik och lärt sig att använda dem i situationer som kräver. Hur snabbt du lär slag, block och finter beror endast på omfattningen av din intelligens och talanger. Alla som kommer hit från trångt törst efter ära hjärta har en chans att lyckas! Nästa förväntar dig stora saker!

för att sömlöst hämta Legends of Kung Fu, se till att i förväg i enlighet med datorn så att systemkraven: OS Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Pentium 4 processorn 2. 4GHz eller motsvarande; GeForce6600 128MB grafikkort eller motsvarande; RAM 1 GB; ledigt utrymme på hårddisken diske10 GB; Internet-anslutning är inte mindre än 1 Mb / s. Innan du ladda ner klienten, måste du Legends of Kung Fu registrering. & Nbsp; Skapa ett konto är inte svårt. Du måste fylla i några områden: användarnamn, lösenord, mata in lösenordet. Kontrollera också i spelet kräver bekräftelse avtal med reglerna i projektet. Men på torget som motsvarar prenumeration på nyhetsbrevet, är markerad som standard. Eftersom det antas att ingen skulle tänka att alltid och i alla informerade.

För att spela spelet Legends of Kung Fu Du börjar med utbildning vid en skola. Men då kan du lägga till kunskap och i andra skolor, med hänsyn till det faktum att försäljnings områden också valts. Det finns sådana skolor som Life-Guard, tiggare, Wudang, forskare, Tan, lycksalig, Emei, Shaolin. I sin tur, var och en av dem består av tre stilar. & Nbsp; Totalt kan du träna mer än 10.000 enheter. Bara du kan smälta allt!

Förutom det faktum att karaktären kommer att förbättra sina stridskunskaper för att välja och yrke. I det här numret fortfarande demokratiskt. Divide yrke sådana fyra typer:

- gruv yrke (en bonde, fiskare, gruvarbetare och andra. )

- hantverk (smed, skräddare, laga mat och så vidare. )

- & laquo; kulturella och raquo; (musiker, calligrapher och andra. )

- & laquo; stads- och raquo; (förmögenhetkassör, ​​en tiggare).

Om du tidigare valt ett yrke av någon anledning var det inte gillar, är det möjligt att byta utan problem.

Det är värt att nämna att i Legends of Kung Fu online-tecken är utrustade med möjligheten att använda energi Qi, att attackera fienden på ett avstånd av (beröringsfri kamp), användning av vapen, och förmågan att försvara sig utan din närvaro (artificiell intelligens). När det gäller vapen som finns, kan man säga att området verkligen imponerande arsenal. Varför är det bara! Och den sjätte, och sablar, och nauchaki och svärd och kedjor, och mycket mer. Dessutom är det möjligt att uppgradera befintliga vapen. Av allt detta följer att möjligheten att karaktärerna är nästan obegränsade! Bifoga insatserna för utjämning och snart kommer att skörda frukterna av ditt arbete!

Spela Legends of Kung Fu du kommer att njuta av den stora utvecklingen av olika system. När allt kommer omkring, PvP, och den ekonomiska och sociala system i detalj genomtänkt och balanserad. Plus ett stort utbud av uppdrag bidrar till att förstå mekaniken i spelet, samtidigt som du tjänar värdefulla saker. Strider i spelet är 1-1 mellan små grupper och massa. Allt som du måste gå! Men inte för inte som du finslipa sina färdigheter i specialskolor! Det sociala livet ger användarna glädje att kommunicera med varandra, möjlighet att utbyta presenter och även glada bröllop om du har tur att träffa sin halv. Ekonomi handlar om transaktioner och handelsförbindelser. Spelets valuta krossas silver eller massivt silver. Men du kan köpa för äkta guld. Dess användning medför vissa fördelar.

Start Legends of Kung Fu för att spela just nu! Varför skjuta upp en sådan spännande upplevelse för senare? Flexibilitet storylines och mångsidig utveckling kommer att tillfredsställa även de mest krävande. Ta ut det mesta av livet! Njut av spelet!

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar