The Legend of Heroes

Alternativa namn:

Game Legend of Heroes rädda världen.

iPlayer Legend of Heroes massivt multiplayer rollspel spel där hjälten finner sig i en vacker fantasivärld fylld med äventyr och fara, samt resor till olika städer med snabba vänner. En spelare med hans karaktär långt, kommer hans mål är att rädda den virtuella världen från de fruktansvärda skurkar och hemska monster, och uppdraget att bringa välstånd och fred i den virtuella universum i många århundraden.

De extraordinära äventyr hjälten blir en stark och klok, få erfarenhet och tjäna berömmelse, upplever en hel del riktiga vänner, att bygga upp sin egen stad med ett vackert slott, och i fritids timmar blodiga strider med onda krafter kan bedriva jordbruk.

Spelet är mycket vacker, hennes perfekt spåras grafik, ljusa färger, och naturligtvis spelarna, förvaltning. Detta är ett stort plus för gratis webbläsarspel , som inte kommer att behöva ladda ner programmet, men du kan gå under ett konto från olika datorer.   För att komma in i magiska värld av spelet The Legend of Heroes registrering krävs, så det skapar bilden av spelet och räddade alla landvinningar med ytterligare ingångar. Du kan registrera på två sätt, genom att använda sociala nätverk eller e-postadresser.

 

 

Funktioner The Legend of Heroes

börjar spela spelet The Legend of Heroes användare kommer att behöva bestämma tecknet. På högre nivåer, kommer spelarna att kunna skapa andra karaktärer, men den ursprungliga författaren gav ett val av tre klasser av olika kön tecken, måste du bestämma om ett:

  • Strelok – vig, tuff, exakt kämpe, kunna träffa fiender på avstånd.
  • – Warrior stark, väl skyddad av hjälten, är det idealiskt för närstrid.
  • – Magician Lord av magiska trollformler och potions. Hans mirakulösa krafter kan inte bara krossa fienden på avstånd, men också för att förstöra fiendens laget, men han är i stånd att bota hans följeslagare till slagfältet.

Chem i ett stort antal slag inblandade hjälten, ju mer han upplever, det hjälper honom att utveckla färdigheter.

I spelet The Legend of Heroes kan spela, slåss med motståndare som styrs av artificiell intelligens och med riktiga spelare för närvarande på nätet. Turbaserat stridssystem kan användaren välja taktik att placera sina karaktärer och följeslagare på slagfältet. Med folkmassor ​​och chefer kamp själv sker automatiskt, men slagsmål med verkliga motståndare gör det möjligt att ingripa i samband med slaget.

Hjälte staden från början av hela stängd, står en ensam slott på den steniga branta sluttningarna av bergen och portalen öppnar vägen till stridszonen. Även under utbildning blir tillgänglig smedja, är det en funktion av inrättande och förbättringar av vapen krävs det antingen silver eller diamanter spelets valuta, värdefulla verktyg som kan köpas för riktiga pengar eller tjäna genom att fylla uppgifter. Ju högre spelaren fortskrider genom nivåerna, desto fler möjligheter det öppnar och byggnader. Altare gör det möjligt att anställa nya hjältar, träningsläger, för att göra dem starkare, och alla typer av underjordiska konstruktion öppnar nya dörrar till en enorm spelvärld.

Game Legend of Heroes trots det faktum att fritt tillträde är mindre än sex månader, har samlat en hel del fans. Inuti den virtuella världen, kan du inte bara slåss med riktiga spelare, men också för att bli vän med dem, prata och gå med i guilden. Guild hjälper till att motstå den starka och list fienden och vinna där ensam är det omöjligt att göra.

 

Spelar också