Corsairs: City of Abandoned Ships

Alternativa namn: Corsairs: City of Abandoned Ships

Corsairs: City of Abandoned Ships - Rollspel dataspel RPG, simulator. Spel Corsairs: City of Abandoned Ships utvecklats och publicerats av Akella i ryskt samarbete med Seaward. ru. Den släpptes som en del av den långa rad av spel om piratlivet i ödemarken i Karibien - The Corsairs. Denna version är förbättrad så mycket som möjligt i de delar, som i vissa skäl inte har eliminerats från början. Vissa serier av spel presenteras inte bara för våra landsmän, liksom avlägsna länder.

För en spelprocess, och i allmänhet med handlingen, rekommenderar vi att du ser representerade på Internet, Corsairs: City of Abandoned Ships video och läsa igenom granskningen. Nästa kommer du att besöka den plats där du kan spela Corsairs: City of Abandoned Ships nedladdning.

Din karaktär kommer att väljas av förbehållsamhet av de tre presenterade

• Peter Blood,

• Ian STAC,

• Diego Espinosa.

Peter Blood - en läkare, verkade klara de hårdaste tester. Men med målet att bli den bästa havs vargen.

Yang STAC - trader - en skurk. Serveras som en legosoldat i Europa. Karibien i hopp om att tjäna på handeln.

Diego Espinosa - för att få ett erkännande av de rikaste ger sig ut på en resa och äventyr till Karibien.

Jämfört med den första versionen, här kommer en ny karaktär, doktorn - Peter Blood. Han verkar i syfte att bota patienten på gården i England. Och då han blir indragen i alla de viktigaste handlingen i spelet.

Och den huvudsakliga handlingen i spelet är att du måste gå hela vägen i din Corsairs: City of Abandoned Ships uppdrag och uppgifter. Således får uppmuntran för dem, i bästa fall, den nya förbättrade fartyg.

Genom hela spelet kan du välja sitt land sida du tar medan passerar jobbet på dess territorium: England, Frankrike, Spanien och Holland. Alla dessa länder har sina egna egenskaper som du kommer att möta under spelet.

Har också uppdaterats i spelet Corsairs: City of Abandoned Ships vapen. Bort på grund av dålig prestanda animation arter som knogjärn och klor. Men det fanns detaljerade och bättre rörelse i strider med vissa vapen.

Naturligtvis spel Corsairs: City of Abandoned Ships pengar spelar en viktig roll. Eftersom det är för det guld rusa alla pirater i världen. Ingen skatt i spel av denna genre är inte där inte att gå.

Game City of Abandoned Ships, som sagt, är det bäst förbättrad version av den första versionen. Det gäller först och främst den grafiska bilden. När allt här var en trevlig bild, tack vare grafik och animation, som är på en anständig nivå. Inga ljud fil ändringar, eftersom det var redan på en tillfredsställande nivå.

Så det är värt att prova i pirat tapperhet på exemplet med ryska hantverk. Glöm inte att ge råd till sina kamrater.

Du har redan börjat leta efter en plats där du kan spela City of Abandoned Ships att ladda ner? Svaret är ja. Så bra du spelar!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar