Corsairs III

Alternativa namn: Corsairs III

Corsairs III - ett datorspel i genren simuleringen. Corsairs 3 spel du sparken som en fortsättning på en serie spel Corsairs. Utvecklad och släpptes av det ryska bolaget Akella. Spelet är inte en nyhet, introducerades för världen 2005. Men att ha, som alla dataspel och proffsen, och, naturligtvis, vann nackdelar spel erkännande stort antal fans. Game Corsairs III ytterligare kompletterats med några spel, inte mycket förbättrad version för bättre bildkvalitet och mer intressant historia.

Du har en möjlighet innan matchen, om du inte är ett fan av det, surfa på Internet presenterade Corsairs 3 videor. Se till att noga läsa igenom den översyn av spelet. Sedan kan du gå vidare till den plats där du kan ladda ner Corsairs 3 och vidare till sjöresor.

Observera att det ryska kunde göra en ganska fascinerande historien om spelet Corsair 3.

Spelet är tillägnad marina livet i Karibien pilgrimer, särskilt de viktigaste havs skurkar - pirater. Första nivåer genom spelet kan verka för dig lite tråkigt. Men detta är bara början. Detta ger dig möjlighet att studera, bekanta sig med spelet. Det hela börjar med en jakt efter skatten av din far. Alla detaljer kommer att lära av en främling, som introducerade en annan av din far.

Här finns bara två huvudpersonerna. Denna bror och syster

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - adoptivson, den berömde piraten - resenären Nicholas Sharpe. Den här unge mannen är villig, smart, full av list och styrka. Trots entusiasmen för att hitta skatter han inte starkt utvecklade på topp.

Beatrice - pigg och sorglös flicka, bryter mot alla möjliga lagar i mark och vatten. Goda slagsmål, alltid med dig blad, som äger skickligt. Tvivelaktiga, men hans lag inte kommer att väcka anstöt.

Välj din karaktär för dig. De är båda under din kontroll, kommer alla Corsairs 3 uppdrag. Du väljer det landet, på den sida som tar dig till England, Frankrike, Spanien, Holland och pirater. För hela spelet, kan du ändra riktning på anhängare, men bara bryr när. Huvud bedriva en huvuduppgift i spelet - för att vinna den första ön i den karibiska övärlden och gripa alla fyra kolonier länder.

Hos hundar 3 fartyg har sina egna, individuella, vardera stridande sida. Och har vissa skillnader, respektive medföljande flagga.

Grafiken är inte på högsta nivå, men helhetsbilden presenteras i anständig formen - ljus, vacker och lockande. Men soundtracket till en bra nivå. Klart med tanke på alla möjliga effekter.

Det finns inte några dataspel om pirater. Men ändå värt att uppmärksamma detta fall, eftersom den släpptes inte amerikaner. Att du bara inte har träffat och inte exakt spela.

Också, glöm inte att lämna in spel Corsair III kamrater som älskar att spela och inte bara.

Skynda dig en hemsida där man kan köpa direkt, eller snarare hämta spel Corsairs 3.

Lycka gameplay hav utrymme!

 

Spelar också