KlanZ

Alternativa namn: KlanZ

KlanZ & nbsp; Online & ndash; handelkort strategi som utvecklats i en komisk stil. Som planerat av utvecklarna av spelets handling & ndash; är berättelsen om en metropol. Händelserna rör sig på gatorna. Varje nykomling spelare blir ledare för teamet, som består av åtta kort personal. För att vinna trovärdighet i spelvärlden har upprepade gånger engagera sig i striden, att tänka igenom sina handlingar, att lära sig att plocka upp kortet. KlanZ & nbsp; & nbsp; Spela & ndash; innebär att delta i kampen om makten i staden, söker han att vinna många turneringar, lysa i de heta strider att överraska andra med sin vackra samling av kort. Under spelet kommer du ständigt ta hand om påfyllning av förpackningen . Och jag måste säga att de nya typer av kort alltid kommer att visas, så att denna process kommer att bli kul. För att nå större framgång, användarna ofta kombineras till klaner. Om du lyckas hitta bra allierade kommer att kunna stiga till stjärnstatus snabbare. Slösa inte en enda minut, tiden med KlanZ & nbsp; Online ser ut att bli mycket intressant!

Allt du behöver för spelet & ndash; internet, en modern webbläsare och dator genomsnitt konfiguration. Systemkrav är ganska blygsam, är en PC med följande parametrar perfekt anpassade alternativ:

- operativsystemet Windows / 2000 / XP / Vista och tider, 32 / Seven ,

- CPU Intel Pentium & Jota; & Iota; & Jota; , 800 Mc , ,

- 64 MB grafikkort,

- 256 MB RAM.

Tillgång till projektet får du efter att du passerar KlanZ & nbsp; Kontrollera. Du ganska snabbt skapa ett konto. När allt kommer omkring, är det nödvändigt att fylla i några fält: användarnamn, e-postadress och lösenord. Avtalet standard användare, så det skulle vara bättre att i förväg känner till reglerna.

Så, för att framgångsrikt spela KlanZ skall omfatta alla dess beståndsdelar. Varje spelare väljer ett första avatar. Du kan ta en manlig eller kvinnlig & ndash; detta är hur du föredrar. För att bekämpa använda kort som har vissa egenskaper, nämligen strömavbrott, kapacitet, bonusnivå unika. På bordet faller fyra slumpmässiga kort. Kampen i sig kommer också att bestå av fyra rundor, om inte självklart någon inte vinna innan. Du som motståndaren kommer att ha en reserv av liv och energi. Energi påverkar attack kort. Från det belopp som återstår i reserven liv beror seger. Så initialt spelarna har 4 kort, 12 liv och 12 energi. Och ju mer angripa större chans att orsaka skada på en motståndare.

Spelet erbjuder användarna Klanz 5 format. Denna turnering Arpad (tillgänglig från nivå 10, sker dagligen på Stadium), Guild Wars (varar så mycket som 5 veckor gamla), Mini-turneringar (skapad av spelarna), Utkast (en liten turnering där spelarna visar boosters, och sedan avveckla kartan ), Sealed (härrör från de 24 korten spelaren har att välja 8).

Det finns fortfarande ett så viktigt ögonblick som händelserna. De kan vinna ett kort och pounds. KlanZ & nbsp; spelet erbjuder dig ett spel händelser kallas opposition, tapperhet, fattning. Förutom allt detta rika gameplay olika uppgifter. Till exempel kan du ta på sådana uppgifter som dagligen, veckovis, lotterier, titlar, och så vidare. d. Dessutom kommer du att ha möjlighet att besöka marknaden och en butik för att köpa allt du behöver.

& nbsp;

Tro mig, gå gaming community, kommer du att glömma för alltid en tråkig stund. Detta kortspel är så dra åt motion, du kommer om och om igen återvända dit. Grannlåt sina talanger, släcka dina egna ambitioner, erövra ledarskap och känner verkligen lycklig man!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar