Kung Stjärnor

Alternativa namn: Masters of the Universe

& nbsp;

On-line Masters of the Universe & ndash; gratis webbaserat multiplayer-rollspel är ett utrymme som kräver tillämpning av strategin. Denna spännande fantasivärld där tusentals spelare lever samtidigt. Gemenskapen virtuellt universum aggressivt, men samtidigt och vänlig. Du kommer definitivt träffa många intressanta människor som kommer inte bara att vara glad över att chatta med dig, men med tiden och bli riktig lojala vänner. Spelare som finna ett gemensamt språk med varandra, kan göra allianser. Således blir kung Stars spelet ännu mer intressant. Storskaliga strider äger rum i intergalaktiska rymden, kommer inte att lämna någon oberörd. Hitta din plats i kosmos, så att över tiden mer och mer för att utöka sitt inflytande. Planet, kommer du att ha i början, kräver omsorg och uppmärksamhet. Efter allt detta är ditt hus, där du kan engagera sig inom byggande, utveckling av fartyg, soldater träningspass. Utveckla din taktik och följ till målet! Tro det & ndash; allt du får!

Det är trevligt att för passage av spelet är inte nödvändigt att ha en dator med & nbsp; hög systemkrav. Du kan säkert spela i kungens Stars, om du har en Internet-anslutning, en vanlig webbläsare (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera), liksom den installerade Flash Player version 9. 0 eller högre. För att komma åt, kräver registrering i spelet kungen Stars. Denna enkla process är inte tidskrävande. Logga in på den officiella hemsidan och fylla i formuläret med sådana fält: namn, e-post, lösenord, namn på planeten. Då & nbsp; Masters of the Universe registreringen kan du ange ett universum där du vill vara. Dessutom måste du komma överens med spelreglerna. Nu kan du på ett säkert sätt gå mot ett spännande äventyr!

Oroa dig inte för att i början kommer det att bli svårt att hantera de delar av spelet. Vid varje steg du väntar på tips, varefter du snabbt kan lära sig. Det finns också möjlighet att få råd från en erfaren spelare. I framtiden, når en viss utvecklingsnivå, kommer att kunna anställa erfarna rådgivare som inte bara guidar dig till framsteg, men också hålla ett öga på konstruktion och rapportera om tillståndet i armén. Längd serviceassistenter beror på det belopp som betalats för sina tjänster. Men det senare, men nu måste använda vad vi har. Starta utvecklingen av en planet med konstruktionen av den första våning i byggnaden. Den första våningen, för övrigt, byggde snabbast. Då allt är inte lika snabb. Ju högre konstruktionen, desto mer tid och kraft det tar. Utveckling, liksom allt annat i spelvärlden, köra lugnt, utan brådska och rörelse. Det finns naturligtvis olika sätt att påskynda, men är det värt att köra hästarna? Efter den långsamma takten kan du inte missa nödvändiga uppgifter, och har en bra tänka om åtgärder, för att inte göra dumma misstag. Du kommer alltid att ha tid att utveckla en smart taktiskt drag.

Att engagera sig i konstruktion, samt skapa nya rymdskepp, behöver du resurser. Utan dem, även du inte kommer att kunna organisera armén. Vad skulle du ta de nödvändiga materiella investeringar. För att göra detta, och det är metall, kristall, deuterium, sol- och fusionsenergi. Metall och kristaller & ndash; de mest använda resurser. Solenergi och väte för att blåsa liv i sällskap med er planet. Efter mycket arbete beror på energin. Deuterium accelererar och konstruktion, och utbildningssoldater, och utveckling av fartyg. Men att ha deuterium konton vlazhivat verklig. Det är upp till dig, ingen skyldighet att köpa det.

Genom att styra din karaktär, kommer du att utföra en mängd olika uppdrag. Uppgifter som är beredda Masters of the Universe spelet, gör det möjligt att samla erfarenheter och få användbara bonusar. Du måste övervaka mängden ratingpoint. Vem vill betar bak? Kom ihåg att ju mer ansträngning du använder, kommer att bli mer inflytelserik i den virtuella universum. Starka spelare är lättare att vinna kampen och ta ifrån andra planeter, och om du är fortfarande en del av alliansen, så gör alla korten i dina händer! Spela spel online Masters of the Universe tillsammans med sina allierade är mycket lättare. När allt kommer omkring, har du alltid möjlighet att få något stöd tills materialet. Vidare är du säker på att vid tidpunkten för din brist på vänner inte låta fienden förstöra vad du har skapat så ömt.

The Masters of the Universe för att börja spela direkt & ndash; och du aldrig kommer inte att ångra det. Många trevliga upplevelser väntar människor som vågar utmana det öppna utrymmet. Visa vad du klarar av! Validera är deras rätt till makten! Lycka till och stål slutare!

 

Spelar också