Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Alternativa namn: Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast

Processor: Pentium II 350

RAM: 128 MB

Video

Star Wars: Jedi Knight: - ". Star Wars" Jedi Outcast den andra delen av en av de mest populära datorspel baserade på motiven i universum Star Wars: Jedi Knight är till skillnad från konventionella skyttar, för här spelaren är tillgängliga vapen är inte bara långväga, men ljussabel, samt kan du använda kraften i konfrontationen med fienden.

Plot Star Wars: Jedi Knight 2

Spelet utspelar sig två år efter det att händelserna i den första delen av spelet. Huvudpersonen Kyle Katarn fruktar åter ge efter för den mörka sidan av kraften, avstår från sina förmågor och kastar sin ljussabel. Huvudpersonen i Star Wars: Jedi Knight: Jedi Outcast bestämmer sig för att återvända till yrket legotrupper hjälpa New Republic för att avsluta de sista resterna av de kejserliga styrkorna. Under ett av uppdragen, skickade Kyle, tillsammans med sin gamle vän Jan Ors en av de rebelliska planeter, där de möts Desann Mörk Jedi, som lärde sig Kyle vinnare Jerec och kidnappar Jen. Att försöka rädda sin partner, Kyle medger i strid Dessanu användas mot honom Silas och hans vän dör. Oklemavshis Kyle är rasande och går till dalen av Jedi att återfå styrkan. Huvudpersonen återgår till det allra heligaste av Star Wars, Jedi Academy, 2: a generationen, som redan har förberett oss Luke Skywalker. Att han skulle Kyle hämta ditt svärd, lämnade för förvaring. Från denna stund börjar din jakt på Dark Jedi Dessau, som tar dig genom alla världar Star Wars: Jedi Knight 2.

Utseende

Särskild bedömning spel förtjänar sin visuella komponent är fylld med häpnadsväckande specialeffekter och väl utformade karaktär modeller. Allt, absolut allt i Star Wars: Jedi Academy 2 håller på högsta nivå, från hjälten och slutar vanliga Imperial Stormtroopers. Enligt en modell spelkaraktärer och gjorde rörelser. Spelet är värt att spela med bara för att se hur graciöst flyger genom exploderande termogranate, attack som rusar förbi dussin skott sprängare. Ljudet är också upp till märket och alla visuella läckerheter kommer att dupliceras bra soundtrack, som påverkar allt, till och med ekot som flög förbi balken blaster.

Ja du kommer att anlända med kraft

Spel Star Wars: Jedi Knight verkligen förändrat, en gång i händerna på huvudpersonen missar ljussabel strid ersättnings blaster. Det kommer att vara en avgörande hastighet och ånga flödar, graciösa rörelser, men även allvarligt beröva fördelar i en mängd som överstiger fienden gruppen. Allt detta åtföljs av vackra volter och kullerbyttor, tumlande kombinationer och blixtnedslag. Färdigheter huvudperson kommer att växa under hela matchen och antalet tillgängliga beats, tricks och akrobatiska volter med honom. Jämfört med den första delen av systemet för insamling av partiklar försvann Forces of liken av fallna fiender, nu Kyle kan själv generera energi, som är nödvändig för en tid att använda sina kunskaper. Den mest spännande kamp kommer att vänta på dig i strid med de upproriska Jedi, så att inte spendera alla krafter i striderna med enkla stormtroopers.

 

Spelar också