Jagged Alliance

Alternativa namn: Jagged Alliance

& nbsp;

Spelet Jagged Alliance Online & ndash; webbaserat rollspel multiplayer turbaserat strategispel. Skapad av Gamigo fantastiska insatser behagar användare funktioner som realistisk 3D-grafik, ett stort urval av löneheter, förmågan att skapa sitt eget företag, en stor arsenal av vapen, färgrik strid med riktiga spelare, undanröjande av hinder som skapats av artificiell intelligens. & nbsp; Jagged Alliance Online är en värdig fortsättning på tidigare projekt. När allt kommer omkring, har det behållit funktioner i spel av liknande ämnen, och fick ytterligare fördelar som skiljer den från andra virtuella kul. Det kräver spelare för att kunna fullgöra sitt uppdrag att pumpa legosoldater som tillhör armén, berörda om vapen och taktik för att utvecklas. Utmana formidabla fiender och visa vad som kan vara det bästa av det bästa!

En lista över systemkraven är inte avskräckt sin skyhöga. Gameplay är mycket lämplig för följande konfiguration av datorn: OS Windows XP ( SP 2) / Vista / 7; Core 2 Duo 1. 8 GHz; Video 512 MB ( Geforce 8800 / ATI 2600); En DirectX 9. 0s; 2 GB RAM; 3 GB hårddisk. Om alla dessa parametrar är normala, Jagged Alliance Online Registreringen kommer att ge tillgång till en av Internets mest spännande skyttar. Skapa ett konto & ndash; processen är ganska snabbt. Gå med i spelet Jagged Alliance Online föreskrivs införandet av spelets namn, e-postadress, lösenord och du accepterar användaravtalet. Efter det kan du enkelt kliva in i en värld av ett brutalt krig och skapa sitt eget företag.

I början måste du bestämma vilken klass tillhör huvudpersonen. Av de fem befintliga klasser (sentinel soldat kommandot, en prickskytt skytt och soldater) Du kan välja någon automat. Då måste man ringa servicelegosoldater. Enheter i spelet laddas mer än 60 arter. Du måste lära dig att välja den mest lämpliga, så att enheten bildades av män som vet hur man utför olika funktioner. Play Jagged Alliance Online Du kommer att pumpa legosoldater. Var och en av dem är mer eller mindre begåvad med parametrar såsom uthållighet, skicklighet, perception, reflexer noggrannhet. Se till att deras färdigheter förbättrats & ndash; och dina chanser att lyckas ökar avsevärt!

Det är värt att nämna att det finns en särskild enhet för maskering. Du måste bara ge de nödvändiga vapen legosoldater. Problem med denna uppstår. När allt kommer omkring, kriget i kursen finns hundratals arter och vapen och rustning.

Den som börjar Jagged Alliance Online för att spela för att klara genomförandet uppdraget. Behärskas i den här världen, kommer du att kunna utföra mer komplexa uppgifter. Spelet har många olika stridsuppdrag! Huvudsaken är inte lata! När det gäller PVP-system, består huvudsakligen av att bekämpa följande typer:

- Deathmatch, där vinnaren är den som stannar kvar i spelet åtminstone en legosoldat,

- Hunter belöning för fångst,

- Sök & amp; Destroy, som kommer att behandla förstörelsen av fiendens mål, samtidigt som försvarar sina egna anläggningar.

Varje seger & ndash; Detta i sig är en mycket söt känsla. Men utöver detta, kommer du att få en ekonomisk belöning. Ingen har ännu vägrat heders punkter eller bonus i form av bränsle.

Det viktigaste inslaget i spelet är möjligheten att jämföras mot andra spelare. Värdig motståndare du automatiskt välja systemet Matchmaking. Ju högre ditt rykte, desto starkare fienden.

Förresten, att spela spelet Jagged Alliance Online blir lättare om du köper guldtackor. Först, med tanke på den lilla fria guld, men då det kommer att behöva köpa. Detta är dock förslag på din diskretion.

Kära fans av spänning, tro mig, du kommer inte bli besviken! Det här spelet är verkligen ett bra sätt att höja adrenalin i blodet! Antag att i de svåra förhållandena i krig alltid åtföljs av lycka till dig!

 

Spelar också