Jade Dynasty

Alternativa namn: Jade Dynasty

Om du & ndash; finsmakare finaste orientalisk smak, inte har något emot det kloka i de gamla gudarna och är redo att passera äventyrlig hjälte, välkommen till Jade Dynasty. Online spel Jade Dynasty kommer att uppskatta de innovationer och funktioner som säkerställer dess popularitet bland andra MMORPGs.

Lägsta systemkrav:

1. Operativsystem & ndash; Windows & reg; ME, 2000, Windows 7, Vista x32,

2. Processor & ndash; Intel Pentium IV 1500 MHz,

3. Grafikkort & ndash; 64 MB

4. RAM & ndash; 1 GB,

5. Från & nbsp; 5 GB ledigt hårddiskutrymme.

Jo, för att starta spelet, måste du fylla i ett standardformulär för registreringssidan Jade Dynasty. Du kan göra detta på sin officiella webbplats, där du klickar på länken med samma namn, måste du:

& bull; Fyll i din giltiga e-post,

& bull; ange lösenord,

& bull; Invent användarnamn under vilken du kommer att känna spelet och forum,

& bull; Mer Gå i spelet Jade Dynasty erbjuder att acceptera villkoren i de nödvändiga avtalen, att bekanta sig med spelreglerna och de befintliga påföljder,

& bull; Tryck & laquo; up & raquo;.

följs av en nedladdningsspelklienten på persondatorn installera och på så sätt få tillgång till spelet. I Jade Dynasty, kan du spela genom att trycka på lämplig genväg på skrivbordet eller i & laquo; Start & raquo;. När du först in i spelet kommer att behöva besluta om en av de föreslagna server och ange - du angav i steg Jade Dynasty Register - användarnamn och lösenord.

Nästa steg är & ndash; skapar din karaktär. När du har bestämt dig på vägen, måste du göra en mycket viktig val & ndash; fraktion. Totalt finns det fem:

1. Skysong (bra healers) & rarr; förbättra skyddet, behandla de sårade och återuppväcka de döda,

2. Jadeon (bra Rangers) & rarr; i & laquo; Horse & raquo; - Attacken från distans, men svag i närstrid, särskilt i försvaret,

3. Vim (onda tankar) & rarr; och en stark attack och försvar; Tyvärr gäller detta inte att gruppera och attack från ett avstånd, så ansamling av fienden är att attackera bara när det är absolut nödvändigt,

4. Lupin (onda legosoldater) & rarr; har en mångfald av attackerande kompetens,

5. Modo (Necromancer och varulv) & rarr; mest troligt, kan de tillskrivas de onda krafterna, men ingen vet sanningen om sina avsikter. De kan förvandlas till en kamp i kraftfulla varelser och dricka livet ur motståndare.

Spelet Jade Dynasty Online har följande egenskaper som skiljer den från andra gratis MMORPG:

& bull; Tack vare utvecklingen av ett klasslöst, kan du skapa din egen, unika krigare. Till stor del tack vare denna spela spelet Jade Dynasty nätet & ndash; nöje.

& bull; Mångfalden av tillgängliga uppdrag: den legendariska, och klan, och alla typer av jakt monster och skatter och kvesty- resor, studier, historiska.

& bull; en avsevärd mängd Jade Dynasty nätet fängelsehålor.

& bull; Easy navigationssystem: i uppdrag finns ett speciellt sätt pekare plus & ndash; klicka på rätt plats kortet automatiskt ger passage till denna punkt.

& bull; kan skapa sina egna vapen och rustningar (Kraft).

& bull; En mängd olika fordon.

& bull; Om du får eget husdjur kommer säkerligen att spela Jade Dynasty blir mer intressant och lättare. De flesta av dessa djur, kan du komma in i vilda områden eller på någon annan plats.

& bull; Jade Dynasty online spel som ger spelarna den otroliga ballongflygning med svärd.

& bull; Modernisering av rustningar, vapen och utseende.

& bull, du kan spela spelet online Jade Dynasty helt bara när du kommunicerar med andra spelare. Dessutom finns det en mycket utvecklat system av allianser.

& bull, du kommer att kunna lära sig färdigheter och romantisk, genom association, återigen, att inleda en formell äktenskap.

Den renhet, bräcklighet och den otroliga skönheten i världen av Jade Dynasty på grund av släktskap med historien om det gamla Kina. Vid början kommer du bara ensam paladin, men med tiden kommer att få de kunskaper som lockar dig mest. När allt kommer omkring, måste du förstå hemligheter odödlighet och kunniga tillsammans med uthållighet är inte ont. Lycka till!

 

Spelar också