IROD

Alternativa namn: IROD

& nbsp;

Irod nätet & ndash; browser-baserade sociala strategispel, där framgångsrikt kombinerar historiska ögonblick och fantastiska inslag. Handlingen utspelar sig på kontinenten Guds där krafter gott och ont konfrontera varandra. Din huvuduppgift & ndash; att kämpa mot den mörka armén, under ledning av Herodes. För att rensa jorden från det onda, kan du ta hjälp av den legendariska hjältar olika tider. Migrera från en tid till en annan genom den sekelgamla Gates, kommer du att kunna hitta och locka en armé av stora män som vet något om kriget. & nbsp; Och detta ökar din styrka och inflytande sprider! & nbsp; Spela Irod & ndash; Det innebär att engagera sig i utvecklingen av staden, att resa i tiden, för att delta i de stora episka slag, hitta pålitliga bundsförvanter och göra goda gärningar till förmån för den ljusa framtiden för mänskligheten. Använd vapen och magi, sträva efter att nå huvudmålet. Endast den envisa vilja att lyckas och bli en framträdande personlighet!

För att uppleva spännande äventyr, att registrera i spelet Irod. Genom att skapa ett konto måste du fylla i ett formulär med sådana fält:

- logga;

- lösenordet,

- upprepa lösenord,

- e-postmeddelande,

- säkerhetskoden.

Efter införandet av nödvändig information, kontrollera att bekräfta att godkännandet av villkoren och djärvt trycka på & laquo; Skicka & raquo;. Oroa dig inte, att datorns konfiguration är inte lämplig för spel. Systemkrav är minimala faktiskt. Om du har en Internet-anslutning och en modern webbläsare, kan du njuta av en av de mest intressanta virtuella underhållning.

Irod register Gör din rättmätiga åkande av den extraordinära världen, och nu måste man börja sitt uppdrag. Först, ta hand om utvecklingen av staden. Först av allt du behöver för att förbättra stadshuset till den 10: e nivå. Detta kommer att ge möjlighet att delta i en av de tre länderna. Dessutom, och andra byggnader som banker, affärer, lador, treasury, bostäder, smedja behöver din vård. De kan förbättras för att öka potentialen i spelet, som ursprungligen bildades. För det andra, måste du gå igenom Gate of Ages att hitta hjältar och tvinga dem att slåss i raden av din armé. Du kommer att möta sådana kända personligheter som Scipio, Mardonius, Leonid, Hannibal, kung Arthur, Spartacus, Merlin, doktor, Pompejus den store, Attila, Djingis Khan. Troligtvis har du hört talas om sina bedrifter och behöver inte förklara vilka fördelar kan föra dessa erfarna soldater. För det tredje, verkligen behöver razdobyvat St. Eloy stenpartiklar. Med deras hjälp kan du ringa för att få hjälp och ovanstående tecken. Samla småsten Eloy kan vara på olika platser och epoker. Försök att inte missa något, på grund av detta och framgång! Och slutligen, fjärde & ndash; prestanda stridsuppdrag, slåss för städer och regioner. Du måste skoningslöst förstöra mörka varelser som och strävar efter att irritera folk. Otvoyuyte kontinent från det onda Herodes. Utveckla, når du den punkt när man måste komma till rätta med det i Abisalle. Skriv & nbsp; under spelets gång erfarenhet kommer att hjälpa vinna en hatad fiende.

För att spela spelet online Irod Du måste välja ett av de befintliga tävlingarna. Till den så småningom kommer att tillhöra. Invånare som är villiga att stå emot det onda döds är indelade i dessa raser:

- Alliance Tribe (modig, diskret, mycket intelligent, inte avviker från sina mål, och kan använda sig av tunga vapen och söka hjälp av svart magi),

& nbsp; - The Empire Nobles (rättvisa älskande försvarare av fosterlandet, som är känd som Noble),

- United Mercenaries (nomadstammar som tror att de kan befria mänskligheten från angrepp och är redo att slåss både till havs och på land).

Online spel Irod rekommenderar övervakning för militära insatser och prestige. Detta är en ganska viktiga aspekter som avgör din position i spelvärlden. Dessutom måste du spara pengar. Det finns två typer av valuta. Guld är vanligare än diamanter, som är tillgänglig genom användning av ytterligare funktioner i spelet. Du måste fylla på lagren av en sådan viktig resurs som livsmedel. Utan det någon form eller upprätthålla en armé. Förresten, när det gäller till soldaterna, desto mer numret är under ditt kommando & ndash; desto bättre. Enorma stark armé & ndash; grundval av bekämpa makten. Så, varsågod, eftersom allt ligger i dina händer!

Irod play kommer att vara mer bekväm som en del av alliansen. Om du känner att styrka att vara den viktigaste, skapa din egen allians. Annars gå befintliga. Tillsammans med vänner, inga tester är inte rädd för dig! Utöka effekten av sin glädje!

Irod spel är väntar på dig och redo att ge ett gott intryck! Bli medlem nu & ndash; och du kommer aldrig att ångra det! Bringa fritiden intressant och rik! Låt alla dina planer genomförs!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar