IMVU

Alternativa namn: IMVU

Du kanske gillar att prata i en mycket livlig och ofta arrangerade att träffa nya människor, men spelet är bara för dig IMVU. Detta projekt har redan anslutit sig mer än åttio miljoner människor från hela jorden, och aktivt delta. & Nbsp; För att delta i spelet finns eventuella restriktioner för bosättning och hemvist. Tänk framför dig öppnar en enorm lite utrymme att träffas och prata i ett format 3 D . Var och en av deltagarna i spelet som inte vill kunna ge företräde åt det tecken som han gillar och sedan tack vare honom redan bekant med nya människor. Och sedan finns det sannolikheten för att det är i spelet IMVU du på nätet kommer att kunna uppfylla sin själsfrände. Och bara så uttråkad att du inte behöver lida! När inte loggat in under dagen eller kvällen hittar du i detta spel, någon med vem man ska prata och att kunna ha en bra tid. I detta program finns det en särskild butik. Här är bara här för att se varorna, han inser, kan du bara efter pass godkännande. För att vässa intresset för detta projekt kommer vi att berätta lite om vilken typ av produkt som har mer än tio miljoner, och genomgående används av andra deltagare i spelet. En lockande utsikter, men är det?

Det har redan fått höra om det faktum att du behöver vara, som i något annat spel online-registrering. Spelet IMVU registrering krävs för att framgångsrikt starta. Eftersom förvaltningen av projektet får vara registrerade hos ett av de sociala nätverk som Facebook, Tweeter, Google eller någon annan.

& nbsp; Om du har inte tidigare registrerats i mer än en av dessa sociala tjänster. nätverk eller inte vill binda ditt konto till det här spelet måste du ange uppgifterna på registreringsformuläret. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; För att starta klicka registrering på länken & laquo; Välj din fri avatar & raquo;.

Och sedan framför dina ögon verkar en sida med ett formulär genom vilken du får skapa ditt eget konto för att registrera projektet och fortsätta att spela IMVU. I början kommer du vara tvungen att ge företräde för utseendet på din framtida hjälte. Din uppmärksamhet ges ett system olika skepnader, manligt och kvinnligt. Ge företräde åt sitt utseende, som är en vacker och du klickar på den, kryssa i rutan. Under spelets gång, om du vill, kan du ändra bilden av tecken med att besöka butiken.

I linje & laquo; Välj din avatar namn & raquo; Du måste inkludera ditt spelande smeknamn med vilken du kommer att lära känna spelarna.

rader under du kommer att behöva komma med och skriva din hemliga kod som kom upp speciellt för detta spel. Och i nästa rad, duplicera den, för att bekräfta stavningen. Detta är nödvändigt för att spela spelet IMVU ofarlig och inte oroa sig för vad ditt konto kan hacka. Koden använder både siffror och symboler.

Nästa rad skriva ner din e-post, använder du. Och välj sedan ditt födelsedatum.

Följande rekord från punktsymboler som indikeras på bilden för att bekräfta att du är en person och inte en robot; kryssa i rutan om du vill få nyheter från spelet, och klicka på & laquo; Skapa IMVU konto & raquo;, komma överens med reglerna för spelet .

Placera spelklienten på datorn och börja spela gratis IMVU.

& nbsp;

& nbsp; ,

 

Spelar också