Game of Empires

Alternativa namn: Game of Empires

Game Game of Empires: kampen för makten.

Middle Ages, med alla dess attribut representerar Empires. Fans av turnbaserad strategi kommer att dyka upp i atmosfären av riddare, militära kampanjer och utnyttjar kungens ära. Fejden involverade:

  • Severa
  • Alliance
  • UK Albion
  • Imperiya Vesterli

Estestvenno själva ville kungarna riskera i strid och anställa herrar, som kommer att representera sina intressen. Välj själv en trevlig festberättigande stad, rekrytera en armé och få livet till din mästares önskan. Lär dig nyanser av spelet för att dra nytta av alla funktioner i leksaker och många timmars njutning du gav.

att hyra, bygga och utveckla. Men det är rätt och slåss mot dina konkurrenter och vinna den som kommer vara smart nog, energisk, modig och smidig. Detta kan uppnås genom konstant övning i kampanjer, där konflikter med fiendens styrkor verkligen kommer att inträffa.

Du kan spela spelet Empires spel, med upp till fem riddare, och varje är att få sin egen squad. Genomföra uppdrag perfekt sätt att förbättra befälhavarens och arméns egenskaper. Glöm inte att förbättra stadens struktur: ett sågverk, gruvor, stenbrott och annat som de ger det nödvändiga materialet för tillverkning av soldatutrustning. Men räkna bara det är inte värt det.

All för att uppnå målet.

bouts kan inte säga det väldigt spektakulärt. Motståndare konvergerar i öppna områden på huvudet. Varje enhet är för en av riddarna. Alternativt utbyttade fiender attacker, och armén dödades. När den är helt uppdelad i sin plats kommer en ny riddare med sina styrkor. Denna nivå ska stödja och försöka förbättra, för att fortsätta vinna på alla punkter.

öppnar dörren till spännande gameplay Game Empires registrering, och sedan i dina händer - om du kan uppfylla drömmen om sin kung att förena och leda landet.

Study-spelfunktioner, arrangera enheterna i rätt ordning för att behålla stadens inkomst på en hög nivå, förbättra sina soldater, bättre artefakter, köpa utrustning och de kommer att trivas med kampsucces.

reliable allierad i spelet Empires iPlayer stöd i ett ögonblick av fara, och ju högre din status desto mer sannolikt kommer du att hjälpa dig genom att placera dina fötter i alla sina talanger, inklusive ishantering, brandstrejker, otänkbar magi.

Way av spelaren går över ett stort område som är markerat på kartan. Utforska dess vinklar och remsor från fienden, satt upp på fri flaggans land och förklarar en del av Förenade kungariket. Du kommer att ha ett intressant jobb, och vägen verkar inte tråkig. Hård, men en sådan underbar värld väntar sin härskare, redo att visa befälhavarens makt, visdom, omsorg, vision och talang.

 

Spelar också